Åhh, vad jag älskar fredagar :)

Allmänt dravel
Gud så gott med fredag. Idag har jag varit riktigt trött på jobbet alltså sömningt trött. I morses var jag så jäkla seg innan jag kom upp och iväg. Tur är ändå att det varit lite lungt på jobbet idag i allafall. Jag fick mig ett riktigt gott skratt i morses. En av våra franska kunder hade skickat en mailförfrågan till mig (oss). Mailet började "Dear Eva and Lena" Okey att jag ibland känner mig kluven i min roll på jobbet, mellan ekonomin och exporten, men att även kunderna märker av det trodde jag ju inte *asg*


Såg ni förresten på Idol igår? Jag missade det igår men vi kikade lite på det här på jobbet idag. Det var en tjej med som kommer från Lessebo.Lite skumt detta faktiskt. Hon jobbar lite på Ica här i Lessebo och kommer ni ihåg Idol-Stina, från första året Idol sändes. Hon kom ju också från Lessebo och har jobbat på Ica här i byn. Vägen till Idol går genom Ica i Lessebo :o)Måste ju säga att Stina hade/har en otrolig charm men i sången så ligger hon i lä med Fr Täck. Hon kommer förresten från en mycket musikalisk familj :)

I kväll blir åter en kväll vid datorn, redigering av bilder. 21 personer tagna men kvar återstår Tränarna Mikael Tisell och Larry Pilut, Juha Gustafsson som var sjuk igår och ett par junisar. Peter Johansson kommer också få fotograferas IGEN. Ja, han kikade på fotografierna i kameran och tyckte posén var bra...ja visst var den bra ifall fokuset hamnat på ansiktet istället för armen. Ja, jag misstänkte ju det...varför lyssnar jag på modellerna?? Skulle tagit lite fler bilder på honom ju!!

När jag gav mig in på detta så förstod jag nog inte riktigt vilket jobb det ligger bakom. Hela veckan har ägnats åt detta och allt här hemma har blivit eftersatt. Visst är det jätte roligt också och jag hade nog tackat ja till detta även ifall jag (nu med facit i hand) fattar vilket jobb det är. Hoppas verkligen killarna blir nöjda med sina fotografier. Visst man hade kunnat bara tagit några kort och skickat iväg, men så är inte jag. Jag vill kunna titta på resultatet och stolt kunna säga att de där bilderna har jag tagit,  sen får det genererat i en massa arbete för min de,l bara jag känner att jag är nöjd. Visst vill jag att även andra ska gilla fotografierna. Jag vill ju att de ska inbringa en del sköna slantar till TAIF ;o)

I morgon ska jag spela golf, kommunmästerskap i Emmaboda. Hade väl helst velat vara hemma och fixa med fotona men jag känner samtidigt att det ska bli skönt att tänka på något annat. På söndag blir det en resa upp till Habo med Kimmen. Det har verkligen varit roligt att få ha henne ett tag. Det var ju ett tag sen sist. Hoppas det inte dröjer länge innan vi får träffa henne igen :)

Nää, nu ska jag redigera lite bilder. Ha en goer fredags kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Det kan vara värt lite merjobb för att få pyssla med det man tycker om. JAg skulle nog resonera likadant; att jag inte ville lämna ifrån mig något förrän jag kände att det var perfekt!

Ha en nice fredagkväll!

3 Joakim Axelsson:

skriven

Bra jobbat Eva-Lena! Tror att resultatet blir toppen. Känns riktigt spännande att snart få ta del av bilderna. Lär bli uppskattat i baren. Lycka till med golfen i morgon ! P.S Bankelius i tennisutstyrsel påminde ju faktiskt lite om Björn Borg..

2 Stefan

skriven

Ibland kan det vara skönt att delegera vissa arbetsuppgifter som trillar på en ;-)

Speciellt när man vet att andra gör det mycket bättre!Tack för din insats!Mvh

Stefan på TAIF