Sabina Täck

Allmänt dravel
Ja, då har Sabina och resten av kvällens tjejer sjungit i IDOL. Nu är det röstningen kvar. Alla var jätte duktiga och det hänger nog mer på vilka två som har störst släkt- och vänkrets som ser till att rösta. Hoppas Sabina går vidare!

I dag har vi spånat lite på namn här hemma. Finns en hel del prektakulära namn. Anna Anka, visste inte vem det var förens för ett par dagar sen när mina kära arbetskamrater allmänbildade mig....för det hör väl till allmänbildning, eller ;o) Daniel undrade lite hur man kan heta Anka i efternamn. -Tänk ifall de får en son och döper honom till Kalle :) Att döpa sina barn kan man tydligen göra utan minsta omtanke. Vi har en kund som har  ett lustigt namn. När jag frågade igen vad han hette så bokstaverade han istället och jag förstår varför. Han hette Anders (inget konstigt i det, vackert förnamn) men sen hette stackarn Nopp i efternamn... Jag trodde karl skämtade med mig men enligt hitta.se så finns det två i vårt avlånga land som heter så. Ja, ni får ursäkta men har ni någongång ställt era föräldrar mot väggen och undrat vad ni gjort för ont. Daniel nämde en annan kombination Ann Ahl...lika illa det men enligt hitta.se så fanns det ingen vid det namnet. Utan föräldrarna hade varit bussiga och gett dem dubbelnamn.

I morgon är det hockey igen :) Kristianstad besöker Dackehallen. KIK ligger på delad tredjeplats med OIK så det blir nog en tät match men jag tror (och hoppas) att TAIF tar en 3-poängare. Jag har i allfall lovat ett Nybrofans att vi ska göra vårt bästa. Sen är det upp till dem att se till att vinna mot OIK. Vad jag ska göra från läktarplats vet jag dock inte, men det sägs ju att klacken och publiken är det sjätte spelaren ;o)

Ha en fortsatt bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Det är många duktiga med i år!!

Jag blev helt såld på Erik G ikväll! Ja nä jag ääär för gammal för honom men det va faktiskt på rösten och utstrålningen! :-)

3 Martina:

skriven

Namn är roligt, i de flesta fall......

Känner en som har döpt sin son till Tintin och nu är man ju van, men jag ser seriefiguren framför mig.Men det roliga med namn är att man vänjer sig med tiden. Efter ett tag så känns det inte alls lika konstigt i munnen längre när man uttalar eller tänker på namnet.Jag jobbade på ålderdoms/sjukhem några år och helt plötsligt blev de gamla namnen poppis igen och jag såg bara de gamla människorna framför mig när en bebis fick namnet Hugo, Selma, Hilda osv.Ha att bra.

2 Anna

skriven

OJ, ja en del namn borde inte få passera Skatteverkets annars så petiga nålsöga.