Kommunmästarinna 2009....

Allmänt dravel
....ja det kan jag titulara mig nu. Lite häftigt faktiskt :) Jag skulle egentligen inte varit med överhuvudtaget ifall inte Mia spelat. Jag har spelat uruselt hela året och gick ut med inställningen att INTE komma sist och så spelade jag min bästa runda i år och gick och vann. Kom in på 75 slag netto, det räckte i damklassen.

 

Så att TAIF förlorade träningsmatchen mot Växjö gör ju inget för nu innehas Lessebos kommunmästerskaps titeln av en TAIF:are ;o)

 

Gubben min och Grabben min var också med och spelade. Gunnar kom placerade sig i mitten i A-klassen och Micke knep andra platsen i samma klass. Han gick 9 över banans par och kom där med in på 70 slag netto, ett slag efter vinnaren.

 

Måste berätta en lite skojig grej. Det var en annnan tävling på Emmaboda idag. Långasjöslaget hette den. På 10:an hade de tävlingen "längsta drive". När jag spelade 10:an, så av ren nyfikenhet gick jag fram till skylten för att titta, och där stod Mikael Lisselgård. Men det är ju min son??, sa jag till de övriga och vi var lite konfunderade över varför hans namn stod på Långasjöslagets "längsta drive". När vi kom hem frågade jag honom och han sa att när hans boll kom fram och skulle slå ut så sa en dam att "Här är det längsta drive som gäller". Micke och gubbarna ladda bössan och drämde till. Micke fick på en riktig pärla och skrev sitt namn och placerade skylten där bollen landat. Det var en lång drive han fick på....tänk om ingen från Långasjö slår längre. Vi skrattade gott åt det här hemma. Kan se dem på prisutdelningen....Och längsta drive har gått till Mikael Lisselgård....alla tittar på varandra och utbrister Och vem f*n är det *asg*

 

Nu ska vi spela lite spel här hemma...undrar ifall jag vinner även nu?? :)

Ha en go lördags kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

GRATTIS!!

2 Martina

skriven

Ojoj, här händer det saker:)

Får ju givetvis gratulera till den nyvunna titeln - det måste kännas mer än bra:)Jag tycker att det är lite komiskt med golftermer som du vet och fattar inte mycket av den sporten, men andra tycks ju ha desto roligare:):)Ha att bra