I dag är jag jätte glad ;o)

Allmänt dravel
För jag har äntligen fått CS4 installerat på datorn. Påminner om min tidigare version så jag hittade snabbt alla funktionerna. I dag har jag fotograferat. Jennifer, Micke, Tilda, kimmen och jag tog bilen och åkte till Knaperlid, straxt utanför Lessebo. Vidunderlig utsikt och fortfarande grönt och lummigt. Det blev en hel del fina bilder. Här kommer ett axplock.

 

Solen tittade fram lite men det blåste en heldel på höjden. Kimmen ser ut att blåsa bort på denna bild :)

Micke skippade att ta skolfotografi i år. Jag får väl skriva ut denna bild istället då.

Gillar denna bild på Jennifer....hon ser så drömmande ut. A pennie for your thoughts :)

Kimmen var en liten linslus. På denna bild sitter hon på Mickes axel. Precis när jag tar bilden kikar hon fram och stjäl fokusen. Ser ut som hon säger typ "Hallå, det är jag som är fotomodell" ;o)

Vad gör man inte för att få DEN där bilden. Ut på stocken bara!!

Skulle han halkade...ja då hade han blivit blöt.

Det blev flera bra kort bland annat denna.

Själv stod jag tryggt på en stadig bro :o)

Ja, nu blir det inget mer tränande. I morgon bär det av till Tingsryd för fotografering. Hoppas det blir bra bilder. Jenny tyckte att jag kunde använda hennes Bibbi. Syrran erbjöd sig köra ner henne ifall jag ville. Visst hade det varit häftigt med detta lilla husdjur på axeln eller bröstet.........men jag avböjer med det bestämdaste. Vill ju inte tuppa av. Vem ska då fotografera ;o)

Ha en fortsatt trevlig kväll / Eva-Lena

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Alltså det är bara för fina bilder. Jag erbjuder dig på stående fot att bli fotograf på mitt bröllop. Men dig så fotograf så måste ju även bilder på mig bli bra. Lycka till med fotograferingen idag. Bibbi tillsammans med hockeyspelare hade blivit höjdarfotografier S