Åtta fotograferade

Hockeyblogg
Så där ja, nu är From-Björk, Sirén, Johanson, Laudius, Einarson, Hansson, Hillding och Tisell klara. Det var verkligen givande. Killarna bjöd på sig själva och jag tror att (för utom Einarsson) tyckte det var lite skoj.

Christopher ville ha coola bilder. Pilotglasögonen på och hittade snabbt posé. Han ville ha sitt kort svartvitt och de ska ju få bestämma lite själva hur de vill ha det så givetvis blir hans i svartvitt.

Peter ville ha actionbilder. Baseboll utstyrseln var på och jag kommer nog att hitta en bild som han kommer att gilla :)

Ismo, ville visa var han kom ifrån och själv gillar jag ju värmen i bastun och vad gör man inte för att gå dem till mötes. Här fick jag en hel del bra bilder att välja på.

David var uppklädd i skjorta och var väldig medgörlig framför kameran. Blir inte heller svårt att hitta en riktigt bra bild.

Fredrik valde att ha Kimmen med på bild. Alltid lite svårare när man har djur med. Ena gången är Fredde jättebra och då vänder Kimmen ryggen till. Men även här kommer jag att kunna välja en bild tack vara att man tog så många.

Joakim var lite tuffare klädd och hade hörlurar hängandes runt halsen. Kan tänka mig att han gillar att lyssna till musik. Inga problem här heller. Blicken djupt in i kameran på nästan vart ända foto ;o)

Olof var däremot obekväm, gillade nog inte riktigt detta med fotografering. Trodde jag skulle ha svårt att hitta ett bra kort på honom men icke sa nicke. Tog en bild nerifrån och upp. Han såg gigantisk ut och bilden blev riktigt bra :)

Viktor, ja han blev min favorit i gårdagens fotografering. Vilken pojk, skulle jag varit 14 så hade jag varit dunderkär ;o) Kameran bara älskade honom och jag tror att han även var lite kär i den. Funderar allvarligt på att skicka en bild till någon modell agentur. Killen är som gjord för detta. Blicken in i kameran var helt makalös och så naturlig och avslappnad.

Nää, nu ska jag tillbaka till jobbet. Ikväll blir det mer fotografering....bla...Åkesson i jaktmundering :o) Återkommer med mer info kring detta.

Ha en bra dag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Bara en sådingadäringa komisk tanke som slog mig efter att jag läst din blogg - han blir inte lite avis, din andra hälft? Han kanske också vill vara med på modellbild:)Låter som spännande bilder att se framöver........2 Anne

skriven

Alltså är inte en dugg intresserad av info kring detta. JAG VILL JU SE BILDER :0)

Förstår att ni hade skit kul, det hade varit roligt att vara med där på ett hörn. Ja inte som modell då utan bara en åskådare med åsikter ;)

Lycka till i kväll.

Krampådig