Ååå, så var det fredag igen

Allmänt dravel
Uppe med tuppen är man. Har redan hunnit med att par baljor kaffe och redigerat lite bilder. Det var ju Mud Nationals i helgen men jag har inte hunnit med att redigera alla bilder därifrån ännu. Blir nog et litet album framöver. Tänkte jag skulle visa lite vad som händer på ett sådant här evenemang. Ja, förutom tävlandet med fyrhjulingar i lerbana :)

En tävling som både Fredrik och Marie gav sig in i var ett löprace runt banan. Jag kan ju säga att vi som stod och såg på kunde inte hålla oss för skratt. Det var skithalt och ett par gånger druttade de på ändan.

Nu var det ju pris till ALLA 6 som tog sig runt banan men säg det till tonårs grabbar. För dem är det bara vinst som räknas ;o)

 

Jag kan ju säga att botten bestod av en hel del stenar, vassa sådana. Här var det nog en sten som gjorde ett av såren på Freddes fötter. Killarna kom snabbt på ett bättre sätt.

 

Ulk, det gällde nog att ha munnen stängd så man inte fick en kallsup.

Här kommer Fredrik in i sista poolen innan mållinjen.

Marie tog sig också runt som enda tjej. Det krävs en del för att vara Freddes flickvän ;o)

Och vad var då priset ? Jo, alla fick en inträdes biljett till The Grande Finale i STCC uppe i Mantorp i helgen. Marie och Fredde fick dubbla biljetter. Lite extra fick de ju för att de jobbat åt morbror hela helgen. Så i morgon åker Fredde, Marie och hennes två bröder till Mantorp.

Vet ni ängeln som uppenbarade sig i Skene befann sig även i Brändåsen. En liten ängel i form av min brorsdotter, Tove :)

Brorsan hade hon också med sig. Han hade givetvis med sig sin nya lilla cross. Här blir den lille föraren intervjuad.

Det var lite om vad som händer på Mud nationals. Fler bilder kommer att läggas upp i photobucket så småning om.

Ha en skön fredag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

När jag ser hur de springer runt i leran så kan jag inte annat än.........................

att tänka på att jag själv skulle vilja prova på att klägga ner mig. Blir förvånad att jag känner så egentligen, men det ser ju hur härligt ut som helst.Ha att bra!