Tror jag måste sansa mig lite :o)

Hockeyblogg
Just nu håller jag på att ladda ner 107 bilder från matchen mot KIK igår. Jag rensade en hel del ändå ;o) Lägger en länk så snart det är klart. I morgon blir det mer fotografering. Jag har lovat att ta kort på en innebandymatch. Ja, det är som tack till den person som såg till att jag fick Photoshop i min nya dator, vilket jag inte klarar mig utan. Finns inte en bild jag inte redigerar på ett eller annat sätt. Inga stora förändringar men en liten justering av ljus och kontrast mm. Photobucket är en bra sida att lägga upp bilder på. Man markerar alla och sen sköter det sig själv. Visserligen kan man lägga rubrik och text till samtliga bilder....men 107...näää, jag känner att jag har annat att lägga tiden på. Jag låter bilderna tala ;o)

21 av 107 bilder är nedladdade. Jag hinner nog ta mig en liten fika paus. Apropå paus så bytte jag några ord med Antti Alamäki i period vilan. Jag undrade lite när man skulle få se honom spela. Kanske, eventuellt börjar jag i nästa vecka. Ska bli skoj att även få se honom spela. 33 av 107 nää, nu tar jag mig en fika, återkommer.

Så där...här kommer fler bilder från gårdagens match.


Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Galet vad du hinner fota mycket!! Har du inget arbete att sköta? ;) Jag skojar bara. Det vet jag att du har och därför är det ännu mer imponerande att du hinner så otroligt mycket!

3 Martina:

skriven

Det är som ett enda stort "frosseri" att ta kort och välja och vraka - det är helt otroligt roligt! Andra frossar bakelser eller kanske smycken, det beror på vad som får ens puls att stiga- haha!Innebandy är inte heller någon l å n g s a m sport precis, så det gäller att du är pigg och utvilad så kameran hinner med:)Ha att bra!

2 ninni

skriven

Ja tjatig som jag är så säger jag, fina bilder. Du är duktig.

Kul när man har ett så brinnande intresse som du har för hockeyn. Själv äar jag inte så värst inne på sport men...det finns andra som är.