Tingsryd slog Nybro med 1-2

Hockeyblogg
Idag mötte vikingarna sin överman... ;o)Tycker det blev en liten sönder blåst match. Inget extremt dåligt spel men Tingsryd fick 12 utvisningar och Nybro 8, totalt 40 minuter okey att två utvisningar var i princip samtidigt men ändå. Viktor Tisell stod i målet fick verkligen bekänna färg..... och han är GRÖNVIT ;o)I period vilan pratade jag lite med en bekant. Vi har även träffats på nätet jag har ju varit in och läst på hans sida med jag hade inte aning om att jag kände "Tekning" ;o) Lite skumt det där med att läsa och följa någon på bloggen och så visar det sig att det är någon man känner IRL :)

Det här matchen så VAR det Christian Jacobsson som avgjorde med att sätta 1-2 målet :)Så jäkla gott. Jag var nog en av dem som trodde att dagens match kunde bli Tingsryds första förlust men ack vad jag bedrog mig. Vi spelade klart bättre 5-5 men eftersom matchen bestod av med tid i numerärt underläge eller överläge så blev det en lite konstig match. Vi gjorde bägge målen i numerärt överläge och det gillar jag eftersom vi tidigare varit väldigt svaga där. Boxplay är vi sketa duktiga i...förlåt inte vi utan Tingsrydskillarna ;o) (lika bra att skriva det så inte syrran tror att jag börjat lira hockey på gamla dar ;o)

 

Förresten så är Daniel, jag och gubben min är numera grönabrigaden medlemmar. Jag tycker faktiskt fler kan bli det. Man måste inte stå i klacken och skrika men man kan stödja dem. Tänk ifall de kunde få 1000 medlemmar. Det kostar en fjuttig hundralapp att gå med och på så sätt stödja dem. Då kan de fixa resor utan att privatpersoner måste skjuta till. Laget uppskattar verkligen deras stöd på bortamatcher. Gå med du också!! Gå bara in på GB-sida och betala in 100 spänn. Kostar så lite och ger så mycket :)

Här tackar spelarna de ditresta supportrarna.

Med denna uppmaning önskar jag er godnatt / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Erik:

skriven

Som vanligt toppenfina bilder, verkligen !

Kul att träffas fast du såg ut som du var färdig för "hemmet" när jag berättade om mitt alias. Bloggen pausar för tillfället så jag är så glad för alla som inte gjort som jag, tex du =)

3 Eva-Lena:

skriven

Erik: Tack! Haha, ja jag måste ju erkänna att jag inte trodde det var du eller rättare sagt jag trodde väl inte det var nå´n jag kände. Helt plötsligt kommer det att kännas lite annorlunda när jag är in och läser din sida. När du väl drar igång ditt skrivande igen:o)Anne: Jag skrev ju 1-2 för att du skulle fatta att det var en bortamatch asg

2 Anne

skriven

Vilken tur att du ändrade dig och skrev "Tingsrydskillarna" annars hade ju jag trott att du lämnat kameran och tagit plats i laget S

Men du man kan inte skriva Tingsryd slog Nybro med 1-2 för Tingsryd slog ju Nybro med 2-1 ler

Viktigt det där att skriva rätt. Puss på dig