TAIF-Mörrum 4-1

Hockeyblogg
Ja, det satt långt inne och det var ingen skönlir....men TAIF vann och det får man ju vara nöjd med :) Mörrum tog ledningen i första perioden med 1-0 sen dröjde det ända till tredje perioden då Bankelius med hjälp av Fredrik Hansson satte 1-1

Sen släppte det och Matt Davidson satte 2-1 och David Jonsson 3-1 och ovan duo avslutade, omvänt, med att göra 4-1. Skön vinst, men som sagt ingen hockeymatch att höja till skyarna. När det var 1 1/2 minut kvar av matchen bytte jag plats. Ville få en bra bild på klacken så jag tog mig upp till högre höjder. Glädjen i klacken kunde man inte ta miste på.

Nu blir det inte hockey förrens hemma 1 November, Daniels födelsedag, 20 år...hmm, kan inte stämma...inte kan jag ha en så gammal son *asg* Det är två bortamatcher nu. Kungälv på söndag och Kristianstad nästa onsdag. Undrar om Gröna Brigaden ordnar bussresa.......nää, nu får jag ge mig :)

Godnatt på er alla / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Mannen på bilden:

skriven

Den lönnfete mannen på understa bilden (jag) fyller också år den 1:e! :)

3 Eva-Lena:

skriven

Haha, ja det var bra att du förtydliga dig, då den första beskrivningen inte riktigt passade på dig! :D

2 Mannen på bilden

skriven

Ja, han som ler mot kameran alltså! :p

4 Martina

skriven

Ont i magen får jag, om motståndarlaget öppnar med ett mål i första och sedan händer det inget mer på ett bra tag. Inget är så skönt som när det vänder och målen sitter i rätt nät:)Jag pallar inte att förlora. Märks det?Ha att bra!