Nu har jag redigerat lite bilder.

Hockeyblogg
I går fotograferade jag i filformatet RAW. Vilket innebär att du kan efter redigera dem utan att försämra kvaliteén. Visst var det skillnad men jag gick ändå över i jpg efter ett tag eftersom jag märkte att formatet RAW var så himla stort så man kunde inte ta seriebilder. Jo, det kunde man men det tog flera sekunder per bild och i hockey går det mycket fortare än så ;o)

I dag fick jag ett samtal från Jällivare. Det var farbror från radion i Jällivare som undrade ifall jag kunde ställa upp på en liten telefonintervju angående hårddisken. Jag avböjde vänligt men bestämt. Jag tycker jag redan fått lite för mycket fokus på mig. Jag sa att jag bara är en av alla drabbade. Jag valde att gå ut och lyfta fram detta MEN nu får det rulla på utan mig. Jag tror däremot inte att det blir något mer, nu när Elgiganten fått yttra sig i frågan. Lite kan jag ångra att man gick ut med mitt namn med tanke på att jag inte heter Eva Nilsson (eller nått) Lisselgård är ett taget namn, av mina svärföräldrar, så vår familj är de enda som bär detta efternamn. Lite dumt med tanke på alla knäppgökar som finns där ute. Igår när vi var på hockeyn hade det ringt en främmande man från Skara. Han sa att han hittat telefonnumret på Eniro. Han var mer än lovligt nyfiken och Gunnar var rätt kort i tonen. Han påstod sig inte vara någon journalist utan ringde som en privatperson???? Konstigt folk finns det :/Nu ska jag ta mig lite blåbärspaj med vaniljsås.

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Fler bilder från gårdagens match.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Åhh vi har någonting gemensamt. Jag har också ätit blåbärspaj med vaniljsås idag.

Du just det där med efternamnet är lite jobbigt. Hoppas att det stannar vid som samtal ni fått :(

Kramar om er

3 Jonte:

skriven

Mycket fina bilder, som vanligt!

Bra jobbat! =)

2 Martina

skriven

Jag bytte efternamn för 14 år sedan för det var FÖR lätt att bli förknippad med min galne TAIF-bror:) Hahah. Nej skämt åt sidor.......Hur orkar folk bara hålla på, ibland undrar man ju verkligen. Vet du idag när jag skulle kolla på kamera så vad den slut på Media Markt - hur stor tur har jag då?! I samma område kunde jag även se Elgiganten........gick inte dit......så det blev ingen kamera idag:)Men jag är glad i alla fall.Ha att bra!