Lite jobbigt faktiskt....

Tyck och tänk
Jag vet inte ifall jag, nu med facit i hand, skulle ha genomfört det jag gjorde. Min avsikt är att belysa ett fusk som jag tror är vanligt förekommande. Vilket man också ser på en del kommentarer. Däremot tar jag väldigt illa vid mig av kommentarer som är direkt riktade till mig som person. Jag vet att jag inte ska bry mig...men jag gör det :/

Hur kan man veta ifall det man köper inte är begagnat? Är det fel eller är det okey? Hade inte bilderna funnits kvar hade vi ju aldrig fattat att vi fått en begagnad vara och det man inte vet har man inte ont av, eller? Den danska familjen har ju inte haft ont av det för det vet ju inget. Är det okey då? Nej, jag tycker inte det och när jag tycker något är fel så talar jag om det också.

Jag känner att jag vill in och lägga en kommentar på artikeln...men jag känner att det är rätt lönlöst. Folket som inte fattar anledningen till att man tar upp detta kommer ändå inte förstå. Visst jag kunde bara ha gått tillbaka till butiken och blivit ersatt. Vilket jag också gjorde och blev. Fick pengarna tillbaka och en ny extern hårddisk på 1,5 TB. Stort av dem, men det är inte riktigt därför jag valde att gå ut med detta.

Om man köper en fabriksny bil så förutsätter man att den inte ska ha varit utlånad till någon annan för "test". Gäller det inte alla saker? Endel tycker det tydligen är helt okey att köpa denna bil trots att den gått 5000 mil bara trippelmätaren är nollställd. Hur f*n är folk funtade egentligen.

/ Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Jag tycker det var bra av dig att gå ut med detta. Jag ångrar inte att jag föreslog dig det. Kommentarerna som kommer ska man absolut inte bry sig om. Så länge DU tyckte att du gjorde rätt som gick till AB så finns det inget fel i det. Visst kan vi hålla på¨och mörka allt (Icas köttfärs te.x). Men det här handlar ju om att konsumenterna blir lurade att köpa någonting som dom inte vill ha. Jag vill inte köpa begagnat i tron om att det är nytt och betala nypris för det.Det vart ju rättegång om Icas köttfärs och inte många som tyckte att det var fel, alltså att det kom fram.Du är alldeles för stark för att ta åt dig av dessa kommentarer. ALLA kan inte tycka lika och alla har inte skarpa knivar i lådan. Åhh jag har lust att springa iväg och köpa något nytt och hoppas att det är begagnat så att vi kan belysa detta än mer SHa nu en bra dag och gå med huvudet HÖGT du är så himla bra som vågar. kramar om dig

3 Martina:

skriven

Jag skulle också bli helt urförbannad om det visade sig att jag har köpt något i tron att det är nytt och det visar sig att det är begagnat. Det finns inte heller i min värld att någon annan skulle acceptera det, eller?För att kunna säga ifrån som du gör, måste man ju ta reda på vart man ska vända sig, och det är inte många som orkar. Hur skulle det se ut om INGEN poängterade eller la märke till sådana här saker? Vi skulle troligen bli blåsta hela tiden.De som tycker annorlunda är kanske de som accepterar en vara som är begagnad, men ändå tycker att det är ok att betala fullpris. Kanske skulle det finnas sådan hyllor i affärerna, begagnat till ett normalpris. Tror du att de hyllorna skulle vara tomma eller överfulla:)Näääää, var glad, tyck till och skit i andra. Vet att det är svårt, men i alla fall......Ha att bra!

5 Theresa:

skriven

Du gjorde helt rätt. Det finns alltid folk som njuter av att ha åsikter om allt och alla. Tänk om det vart mycket värre bilder än vanliga familjebilder på hårddisken. Det kunde vart pornografiska eller något liknade. Inte så kul om man har mindre barn och dom råkade fått se det, det tror jag även de som lämnat spydiga kommentarer kan hålla med om. Nej var stolt över dej själv att du vågade stå på dej och tala om vad du (och många andra) tycker!!!

Kraaaaam

2 Stefan

skriven

Hej! Håller med Anne till 100%!

4 Anna

skriven

Skumt... Om någon annan familj haft den borde de väl kolla den innan de sätter ut den till försäljning...? Man förväntar sig absolut oanvända varor om man köper dem i butik! Det är ju en del av poängen med att inte köpa begagnat.

6 CW

skriven

De som gnäller på dig kan SKITA PÅ SIG...

Klart att du gjorde rätt... KRAMEN ÄR EXTRA STOR DEN HÄR GÅNGEN:)