Ja, det är nog som Martina skrev.

Hockeyblogg
Hockeysäsongen har börjat och tyvärr, mina icke hockeyintresserade läsare, så kommer det att bli en hel MASSA hockey. Fast jag kommer nog att varva ibland med något annat....det kommer ju ett jul uppehåll *asg*

Matchen igår var riktigt underhållande, ja inte bara för att vi vann med 7-2 utan också för att det verkligen spelades hockey. Olofström anser jag nämligen vara det bästa laget som jag sett TAIF möta i år. Visserligen missade jag premiär matchen mot Nybro. Jag har ju sett Taif vinna stort innan men det har ju varit för att det andra laget var kasst. Nu fick faktiskt Peter också jobba och gjorde det bra. Vilket klart måste ha varit frustrerande för OIK-spelarna.

I morgon möter vi Gislaved och jag får förlita mig på LG sändningen. Inte lika roligt som live men dock bättre än Swehockey.se Lägger ut lite bilder som blev tagna igår. Micke var med oss på hockeyn och satt på min plats så jag placerade mig vid sargen. Hittade en riktigt bra plats i tredje perioden. Där kommer jag definitivt stå fler gånger.Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas sonen min får ett gott insomnande så att vi får sova gott.

Ha en fortsatt bra kväll, ni som fortfarande är vakna / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Hockey, Hockey, Hockey....

Har TAIF någonsin frågad dig om du vill vara med och spela i laget?

Jag skulle spela som back - vilken position har du i så fall?

Nu har jag slutat att hoppas att ÅIF skulle fråga mig efter alla år, de får helt enkelt klara sig utan mig:)

Har annat att göra helt enkelt - hahhha!!