Helt sjukt här hemma....

Allmänt dravel
.....Gunnar kollar Mora-Växjö på TV. Daniel och jag har laddat ner LGsports sändning och ser på Gislaved-TAIF ;o) 1-0 till Mora haha. Jag tror att jag och Daniel kommer att få en trevligare kväll.

I går såg jag en skojig sak på väg till jobbet. Undrade vad i jösse namn det var. En massa kläder hängde på en ställning utmed 25:an.

 

Jag skojade med Andersson på jobbet (han bor alldeles jämte klädställningen) -Har du hängt ut kläder på vädring :) Han var lika undrande vad det kunde vara...1-0 till Tingsryd förresten.

Kan ni gissa vad det är. Det som först kommer på vad det är vinner en trisslott ;o) Skoja bara men vet ni det är tur att de sätter ut en skylt så man får veta vad det är. Trodde ett tag att CE-kläder börjat med en ny marknadsföring ;o)

 

Ja, allt kan vara konst sett ur betraktarens ögon. Måste nog säga att jag är helt okulturell som inte fattade denna... :) Nää, nu ska jag kolla lite på hockeyn. 2-0 står det nu. Lite roligt för jag sitter här nere och bloggar och redigerar bilder samtidigt som hockeyn. Jag lyssnar bara men det är lite förskjutning i sändningarna och när jag hör Daniel jubla på övervåningen kollar jag och hinner då se målet. Nu jublade han igen och jag hann se 3-0 målet :)

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

alltså... Eva Lena du måste snart avprogrammeras ...denna hockey är bara fööööör mkt ha ha... hur kan man se på sånt då det finns annat på menyn ???

Sorry jag skojar ju så klart men jag är förundrad över att sport är så kul då jag inte kan se det roliga i det... jag är en TÖNT TÖNT TÖNT... :)

kram på dig och du den där klädställningen, antagligeh är det ngn som kastat ut som Otrogna fru eller dylikt.Kan inte komma på varför man gör så där annars... och det ser ju ut att vara damkläder ha ha..

2 Martina

skriven

Ja det där med konst är ju en rätt så roligt grej när man tänker efter. Egentligen är jag totalt ointresserad av konst men ibland så funderar jag.....Så länge man inte vet om, att det är just konst, så tycker man att det är konstigt, märkligt, fattar inget och är inte alls intresserad. Så säger någon att det är just KONST och då försöker man att hitta betydelsen och meningen med själva konsten. För innerst inne vill vi ju alla vara en konstnär, lite märklig och svårförstålig, eller???Nu svamlade jag iväg....

Ha att bra, kramisar!