Gissa vem tävling ;o)

Allmänt dravel
Fredagar är verkligen speciella, arbetsveckan slut och härlig helg väntar :) Kommer ihåg när man jobbade även helger. Då tappade man lite av fredagskänslan. Önskar att alla kunde få känna av den goa känslan jag känner om fredagarna, även på jobbet faktiskt, för kunderna är extra trevliga på fredagar. Eller så är dom det för jag möter dem med ett leende på läpparna i telefon. Jasså, ni tror inte det hjälper att le i telefon.....det gör det faktiskt! DU kan inte låta trött, grinig eller sur i telefonen ifall du ler. Testa! :)

Ikväll är jag faktiskt sugen på att kika på hockey. Växjö lakers möter Örebro och jag tror att det är första gången jag faktiskt håller på Växjö...lite konstig känsla.....(Nu har jag fått hicka...åhh, vad jag ogillar detta fenomen) Längtar till den 15 November då vi ska möta KHK borta. Då ska jag få träffa min KHK-vän för första gången. Ja ärligt, så är han lite smygtaifare också. Från början var han bara en kund som köpte lite bord. Men redan under den affären så fattade jag tycke för honom (ja, inte på det sättet, jag är ju gift ;o) Sen dröjde det väl ett år innan vi fick kontakt igen och sen dess har vi mailat varandra. Känns faktiskt som man känner varandra rätt bra, trots att man aldrig träffats ;o) Enda smolket i bägaren är att han är KHK:are... men det finns väl värre religioner som folk konverterat ifrån. Skoja bara Helge *asg*

I dag tänkte jag köra en "GISSA VEM" tävling. Eftersom varken "Jonte nr.2" eller "vrc" har mailat sina adresser (trots på minnelser) så ligger det två trisslotter och bränner i plånboken. Ni minns väl hur det går till? Gissa vilken Tingsryds spelare som döljer dig i bilden. Första rätta svaret vinner en trisslott. Vem är denna spelevink?

 

Ha en skön fredagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Fördelen med att jobba helger är att man slipper söndagsångesten ;) Och att det hjälper att le i telefonen det vet jag med efter att ha jobbat ett par år i växel och reception.

Ha en skön fredagkväll!!

3 Anne:

skriven

Jag gissar på Stefan Edberg

5 Erik:

skriven

Det är helt klart Henrik Bankelius. Det är bara han som har ett sådant pepsodentleende.

2 Holger

skriven

Jag gissar på Loket

4 Eva-Lena

skriven

Nära nära Anne, fast likheten är mer slående med Björn Borg ;o) Till er andra så denna kommentar en ledtråd....

6 CW

skriven

det är BJÖRN du vet... :)