Fredag känns som lördag.

Allmänt dravel
Det är rätt skönt att ta en semesterdag så här i anslutning till helgen. Idag är det fredag men det känns som lördag och hockey imorgon :/ Apropå hockeyn på söndag så har jag skickat mail och bokat biljetter men inte fått något svar. Jag vet att det var lika knöligt att få en bekräftelse i kvalet....får försöka få tag på någon under morgondagen. Känns ju snopet ifall vi åker dit och INTE får biljetter!

Idag har jag shoppat. Ni vet man börjar komma upp i en aktningvärd ålder, så det behövs lite spackel för att fylla igen sprickorna ;o) Lite ansiktskräm "Anti-ageing Cellular Skincare" stod det...hoppas det hjälper *asg* Kommer onekligen att tänka på Pippi, ja ni vet "jag vill aldrig bliva stur"-pillret :) Sen blev det lite puder, konturpenna och läppglans....åhhh, vad vacker jag kommer att bli :D

Jag har blivit lite sugen, efter att kikat in hos Martina som gjort om sin sida. Jag vill göra om lite, fixa en ny header osv. men jag känner att jag vill fundera lite över hur jag vill ha det. Eftersom man inte är något datageni så vet jag att det kommer att ta en massa tid vilket jag känner att jag inte har :/ Däremot gjorde jag lite snabbt en Header till Daniels sida. Han blev jätte nöjd :)

Idag mötte jag Micke i dörren när jag kom hem. Han skulle på fest. Jag är glad, för att han börjar må bättre och det är ju som man säger (men vill inte höra) tiden läker alla sår. Han börjar bli mer och mer lik min mellangrabb, så som jag minns honom :) Blev samtidigt lite förvånad att han stack iväg för han skulle ju lana här hemma med kompisarna......men tydligen funkar det utan honom också för nere i hans rum satt tre grabbar och verkade inte bekymrade att deras husvärd försvunnit. Ja, oss gör det inget. Vill de fortsätta banka dator där ner så är det okey för oss :)

I morgon blir det Växjö, Kungsmad har öppethus och Fredde går i skolan. Vi tänkte vi skulle ta oss in och kika lite. Ingen av våra andra två grabbarna går på Kungsmad så det kan bli skoj att få se den skolan också. Fredrik hade inget emot att åka till plugget i morgon eftersom de skulle få kompensations ledig fredagen innan höstlovet.

Kom precis på att jag skrivit en hel blogg utan bilder??? Går INTE för sig ;) Hittade en bild som jag tog på Fredde på den sista "Mudnationals tävlingen" Precis efter att han sprungit runt lerbanan och vunnit sin biljett till STCC rallyt. Han ser rätt glad ut ;o)

 

Såg på swehockey att Örebro vann över Västerås med 6-3. Visst blir man glad för Örebro skull, som kommer från 1:an upp till allsvenskan och håller bra....det kunde ju varit Tingsryd. Tyvärr brukar det vara så att man det första året klarar sig bra men sen blir det tuffare. Se bara på Borås och Troja som gjorde kanonsäsonger första året i allsvenskan men sen har det blivit tuffare. Nu räknar jag inte bort Troja detta år men de kommer nog få det tuffare. Ska jag (inte världens hockey kunnigaste) analysera detta så kan jag tänka mig att de etablerade underskattar en motståndare som kommer nerifrån...men vad vet jag, jag är ju bara en skogstokig Tingsrydare ;o)

Ha en bra lördagskväll....förlåt fredag ;o)

/ Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Åh jag kände på mig att du skulle göra något roligt idag på din lediga dag. SMINK - vad roligt!

Smink är inte till för att täppa igen rynkor, utan för att förgyllda dem man redan har. Alla mina rynkor är skrattrynkor och det är ett bevis på att jag lever ett roligt liv - hahha!Man brukar säga att en skitig hund är en glad hund, det gäller kanske även barn. Hua vad din grabb ser ut, glad, men lerig:)Ett blogginlägg utan bilder går inte, det håller jag med dig om - tur att du kom på det i sista sekunden. (blink, blink)Ha att bra!

3 Anna:

skriven

HURRA!! Ett inlägg nästan utan hockey! ;D KRAM!!

2 Anna

skriven

HURRA!! Ett inlägg nästan utan hockey! ;D KRAM!!