Back to basic.....hockey :)

Hockeyblogg
Det har ju varit lungt på den fronten...men segertåget går vidare även fast en annan inte är på plats. Nu har vi (jag & Daniel) i allafall bokat platser på supporterbussen på Onsdag. När vi möter Kristianstad borta....om nu bussen blir av. Daniel uppdaterade mig om att det var 21 anmälda. Vet inte hur många vi måste vara för att den ska bli av. Det hade varit skönt ifall jag bara behövde köra till Tingsryd. Annars får det väl bli bilen...så långt är det ju inte :)

Har tittat lite på statistik. Brukar väl inte vara någon vän av statistik, siffror som säger vad som varit men inte vad som komma skall. Däremot gillar jag siffrorna som de ser ut nu. Finns inget lag i någon Div. 1 serie som kommer upp i Tingsryds siffror. Däremot saknar jag lite av spänningen men det kommer väl in i bilder till våren. Och jag har inget emot att vänta....den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, heter det väl :)

Schack är tydligen ett roligt spel ;o)


Ha en bra tisdag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jerry:

skriven

Visst är det svårt att hålla motivationen uppe när det är så tråkigt? ;-) Det var längesen man läste något eller såg bilder från erat nya hus, det blir mest hockey nuförtiden har jag märkt. ;-) Har ni "bott in er" ännu? Trivs?Kram!