Åhh, vad gott med fredag i morgon.

Allmänt dravel
Blev en lång dag idag. Upp 05:00 för att jaga liv i en halvdöd son. Tycker faktiskt lite synd om honom. Han praktiserar i Växjö 4 dagar i vecka. Åker hemifrån med 5:45 bussen och kommer hem 17:45. Han har ju längre arbetsdagar än vad en annan har. Känner att det inte riktigt håller. Ska försöka prata med skolan och se ifall vi inte kan ordna en praktikplats på hemmaplan. Ska åka ut till Lundens Växthus och höra ifall de har möjlighet att ta emot en praktikant. Skolan har faktiskt pratat lite om att hitta en ny praktikplats åt honom så han får lära sig lite med plantering. Han har ju varit på Trädgårdstjänst i 2 år nu och där är det ju mer anläggningsarbete. Jaja, vi får se hur vi löser det, till dess får jag allt gå upp tidigt och jaga iväg honom ;o) Nää, så farligt är det inte, inte varje morgon i allafall.

Jag har blivit förfrågad om jag vill fotografera ett bröllop. Jag tror inte riktigt jag törs ta på mig en sådan stor uppgift. Alltså det är en sak att ta porträttbilder, blir man inte nöjd kan man ju ta om dem. Ett bröllop däremot...där måste korten bli bra....ja man kan ju inte be dem gifta sig igen för att man misslyckades med bilderna. Visst är mitt måtto "Bättre försöka och misslyckas än att aldrig försöka" MEN jag vill inte misslyckas på någon annans bekostnad.

Nu ska jag börja göra mig iordning för bingen...så jag orkar gå upp och skaka liv i dig imorgonbitti, Daniel ;o)

Ha en fortsatt bra kväll / Eva-Lena

Fler bilder från gårdagens match

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Jag förstår din tanke med bröllopsfotograferandet. Fast känn dig smickrad att du belv tillfrågad för du är verkligen bra på att fotografera!Själv var jag sugen på en ny profilbild idag, men ensam som jag är måste jag ta med självutlösaren vilket resulterade i ett antal lustiga bilder med avhugget huvud osv...KRAM!

2 Martina

skriven

Åh vad sonens praktikplats låter spännande tycker jag. Är han lite trädgårdsintresserad?Bröllopsfotograf måste ju ändå vara ett av det svåraste att vara. Jag förstår om du tvekar. Förr fanns ju bara bilerna på rullen tills de framkallades, nu kan man åtminstone få en hint om att man har fångat något på bild:)Men det låter som om du fortfarande funderar på att åta dig jobbet, eller?