TAIF-Pantern

Hockeyblogg
Visst blev det hockey. Stackar Gunnar han fick allt masa sig med...kan ju inte åka ensam. Fast han var visserligen lika sugen som jag så han proppa i sig värktablett och så gav vi oss av. Pantern är inte dåliga och tog ledning med 1-0. Första perioden spelade inte Taif bra men det berodde nog på Pantern. De jagade, tror det heter forecheckar, när de hela tiden jagar så Taif inte får göra sina uppspel i lugn och ro. Utan slarvar iväg uppspelen eller fastnar helt i egen zon. Det kunde stått mer än 1-0 ifall vi inte haft en bra målvakt. Nu har vi TVÅ bra målvakter så vi har råd att spelar lite illa.

Även i andra perioden så spelade Pantern likadant men det störde inte Taif spelarna på samma sätt. 1-2 ledde Pantern med när jag i andra periodvilan ringde till Daniel. Han stannade hemma för att se fotbollen. Han är ett AIK fan och jag förstår att han hellre ville se den matchen för när kommer det ske igen att AIK är i guldstrid? ;o) Nu vann de och är svenska mästare och Daniel var överlycklig. Han var dock lite bekymrad över ställningen i Dackehallen. Ingen fara, sa jag. Pantern kommer inte att orka med sitt spel en tredjeperiod och Taif är ju starka in i det sista.

Gissa om jag fick rätt? Japp, proppen gick ur och Taif öste in mål. Pantern hängde inte med i och blev helt överkörda. 7-2 slutade matchen.

 

Ja, det var fantastiskt att se hur de bara ångar på. Laget består av vinnarskallar som Christopher From-Björk uttryckte det. Så sant så sant :) Nu är det uppehåll i 10 dager. Så fotomotiven får bytas ut mot annat. Jag tog alla bilder i RAW-format. Så några seriebilder bjuder jag inte på denna gång men många, enligt mig, bra bilder :) Jag är bara ledsen över att jag inte fick Matts mål på bild. Efter att han gjort målet skrinnade han så vackert mot mig men kamerans fokus hann inte med, j*vla skit. Men men, man kan inte få allt här i livet ;o) Här hittar ni fler bilder.

 

 

Ha en fortsatt skön söndagskväll. Här ska vi äte tårta nu och fira Daniels 20 års dag. Snacka om lycklig kille. AIK svenska mästare och TAIF mal sönder Pantrarna. Tänkte skriva käkar upp men jag ger mig tusan på att det kommer att skrivas på andra sidor :)

/Eva-Lena


Kommentera inlägget här: