TAIF-Mörrum 5-2

Hockeyblogg
Ja, då har man varit på hockey igen. Mörrum stod upp bra , tycker jag. Jämför jag med tidigare möten med dem så har de klart förbättrat sig. Tyckte dock riktigt synd om deras målvakt. Han gjorde en kanon match men det jag mest kommer ihåg är hans fatala misstag och släppa in Siréns skott..nää, det var inget skott ens. Han bara lyfte in den mot målet, liksom lobbade in den efter ett pass från Peter Johansson. Han var nog nöjd med sin insatts tills han släppte in den.

 

Junioren Simon Dahl var med och spelade idag. Han är riktigt duktig, fick göra ett mål också. Så glad han blev :)

 

 

En spelare som jag tycker gör ett enormt jobb är en annan Simon. Han fastnar på många av mina bilder just för att han befinner sig i händelsernas centrum. Jag har dessutom upptäckt är att killen har en härlig minik ;o)

 

 

Taif gör sin 19:e raka segern. Inte en förlust denna säsong. Rätt mäktigt faktiskt. I dag var jag till och med så stöddig att jag tog ut segern i förskott på Facebook och det kändes inte konstigt. Annars brukar jag vara väldigt blygsam med att ta ut någon seger i förskott. Jag har fått bita i det sura äpplet alldeles för många gånger :/ Men i år känns det i magen att det går vägen ;o)

 

 

 

OIK vann över KHK och Pantern över Halmstad vilket placerade KHK under sträcket. Vad håller KHK på med, Helge? Snart får man ju vända tidningen upp och ner för att hittar er i toppen..hahahaha. Näää, nu var jag elak, förlåt. Precis som du säger, så har KHK gjort det bra för att kommar upp från 2:an. Det är dock bara er andra säsong i 1:an.

 

Nu ska jag kasta mig i bingen. Nu arbetsvecka väntar för oss knegare / Eva-Lena

Ps. fler bilder kommer.....

Kommentera inlägget här: