Saknar min kamera..

Hockeyblogg
....ja, jag vet att den inte bara är min. Fredrik och jag fick den i julklapp förra året och trots att det gått snart ett år så är det första gången det krockat. Fredde skulle dra ner till Trelleborg och fira flickvännens födelsedag och ville givetvis ha kameran med. Jag har ju fått haft en varje gång jag velat haft den så givetvis ska det gälla även för honom...fast jag saknar den ändå :/  Nu har jag visserligen lånat hem jobbetskamera över helgen. En Canon EOS 400D. Likvärdig min egen men med ett betydligt sämre objektiv.

Hade ändå rätt roligt idag när jag såg att jag fick sällskap av SMP:s fotograf vid sargen. Hon har stått jämte mig flera gånger på den sida där vi brukar sitta men aldrig att hon kommit över på MIN sida i sista perioden ;o) Jag kan ju allafall skryta med att jag hittade platsen först *asg*

Matchen då...ja den går ju inte till historien som den bäst spelade matchen som genomförts. Första perioden var katastrof. Kunde, som Taif-supporter, inte annat än skrattta åt eländet. Däremot tror jag att de dit resta Gislaveds supportrarna skådade sitt lags bästa period denna säsong. Till och med den lilla klacken vann klackmatchen i först perioden.

Andra perioden började Taif med bra fart under skridskorna i si så där 10 minuter, sen föll de in i samma usla lunk igen. Det var ju inte så att man var orolig att det skulle bli förlust för man vet ju att de lägger in en högre växel i tredje och då hänger inte de andra lagen med. 5-0 i sista perioden och det är ju inte första gången ketchupeffekten träder i kraft :)

Inga bilder kommer jag att bjuda på från denna match. Ledsen för det :( Ska försöka bättra mig till på söndag. Skit också, halva nöjet med matcherna är ju fotograferandet :/

Förresten så gjorde klacken en fin sak idag. De sjöng "ja må han leva" för en kille som har nr: 13 på tröjan. Han kom ut på isen efter matchen och visade klacken sin uppskattning. Han fick dessutom göra ett mål i kvällens match, fredag den 13:de. Vilken Taifare kan efter idag påstå att fredag den 13:e är en olycksdag? :)

Ha en fortsatt trevlig kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här: