Lekt frisör....

Tyck och tänk
....ja ni vet jag brukar ju göra det allt emellan åt. Nu var jag trött på mitt eget hår. Började få lite mörkare utväxt vilket jag INTE tycker om  dessutom så ville jag klippa upp det lite. Klippningen blev inte så mycket på längden utan mer att klippa upp det för att få lite mer volym. Jag bestämde mig för att lägga lite kastanjebruna slingor för att göra det lite mörkare och på så sätt få utväxten att synas mindre. Som alltid brukar jag ta före och efterbilder när jag leker frisör även på mig själv. Jag utsätter inte andra för något jag själv inte skulle tordas :)

 

Så då har man sparat ca. tusenlappen, för det är ju ungefär vad man skulle fått gett för klippning och slingor. Synd att jag inte kan laga tänder själv...där finns det ju pengar att spara ;)

 

Idag har det annars varit lugnt. Har fortfarande lite sviter av natten till fredagen då jag tillbringade större delen på muggen...mer om det skriver jag INTE. Däremot är jag kurant nu förutom att det tagit på krafterna och vikten...hmm, har ju jätte mycket överflöd att ta av (ironi)

 

Apropå det här med vikt. Förstår mig inte riktigt på folk. Varför tycker många att det är helt okey att påpeka för magra persomer att de är just magra? Fick en kram av en person här om dagen med kommentaren "Vad mager du är. Du borde äta upp dig flicka lilla man känner ju revbenen på dig." Allt detta kläcker han ur sig med ett leende på läpparna. Undrar vad han sagt ifall jag vägde 120 kilo. "Vad tjock du är. Du borde ta och banta flicka lilla man känner ju fettvalkarna på dig." Nej, så kan man ju inte säga! Näähää, och var i ligger skillnaden?

 

Ibland har jag lite svårt att kategorisera mina inlägg..."allmänt dravel" passar ju för det mesta...även "hockey" men ibland blandar jag hej vilt i en blogg och då blir det lite knivigare....sätter ändå detta under "tyck och tänk"

 

Ha en trevlig lördag kväll / Eva-Lena

 

Själv får jag en trevlig lördags kväll för hur charmigt och trevligt är det inte när karlar somnar i fotöljer och soffor.

 

De har inte en susning om att jag förevigade dem. Jag slipper ju åtminstonde underhålla dem, blir nog en kväll framför datorn...finns det någon som håller mig sällskap? ;o)

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

jag ger mig tusan på att du kan laga tänder också... håret blev jättefint . Men vad ska du nu göra med den där tusingen du sparade ha ha...Nästa gång ngn säger att du är mager så svara bara "JAG förstår att det känns jobbigt så FET SOM DU ÄR!!!"

Jag tycker i varjefall att:Du är snyggis...

och har en fin figur ...

din filur tralala...:)

Enda minuset med dig är att du gillar HOCKEY ha ha

Mvh/ Dåren från Norrland

3 Martina:

skriven

Det blev ju sketabra, ja håret alltså:) Då lägger du väl undan pengarna du har sparat till ditt nya objektiv:) Jag tänker bara på kamera just nu....Att vara smal eller mager som du skriver är väl kanske något som alla eftersträvar, men inte kan nå. Jag har strävat i många år, men kommer aldrig i mål. Tror inte att vi menar något illa med att säga att någon är mager, utan inser kanske inte att vi säger något dumt. Ska tänka mig för framöver! Vill du byta och få några kg så finns jag här - delar gärna med mig.Jag tror att du är glad för att dina karlar har somnat. Du får ju en helkväll framför datorn "the girls best friend" Man lägger ju några timmar ihop med den.Ha en underbar lördag!

Kramisar

5 Anna:

skriven

Hur gör man när man klipper sig själv????????????!!!!!!!!!!! Skitfint ju!!

2 Anne

skriven

Ja det vart verkligen bra och jag är så stolt över dig. Men du har varit dum som inte sparat alla pengar som du sparat under alla dessa år som du klippt dig och din familj. Åhh vi skulle ha kunnat åka jorden runt för dom pengarna nu bara du och jag S

Det där med att vara för smal är ett gissel och något jag också lidit av i många år. Är så förundrad att man kan säga till en smal person men man är ett pucko om man säger till en fet person.Kramar om dig och dina grabbar.

4 ninni

skriven

Ja det är inte billigt att vare sig laga tänder eller fixa håret! Men du, håret blev ju jättefint!!