I dag lånade jag hem den STORA blixten...

Allmänt dravel...för i helgen hade jag tänkt fotografera grabbarna. Daniel har visserligen deklarerat att han vägrar ställa upp. De enda bilderna jag har på honom är när han står i klacken. Får zooma in honom i närbild nästa match. Syftet är givet vis att julen börjar närma sig och det hade varit skoj att ge mormor och morfar bilder på grabbarna som jag tagit.

Idag fick Marie och Fredrik stå modeller. Jag måste ju träna :) Fast jag tror inte de har något emot det hela för den delen heller. Vi tog lite olika bilder i trappan upp till övervåningen.

 

Marie var den jag terroriserade mest med kameran, medans Fredde ställde in blixten :)

 

 

 

Tilda ville också vara med på ett hörn. De sitter ju på hennes favoritplats. Här ser det ut som att hon försöker käka upp Marie men det är godiset i handen hon försöker komma åt ;o)

 

 

 

Jag tycker om att fotografera människor gärna när de själva minns anar det. Samtidigt som det är roligt med planerad porträtt fotografering då man får försöka locka fram det man vill ha. Endel är naturbegåvningar och blir bra hur man är tar bilderna. Andra får man jobba mer med för att få dem att slappna av framför kameran.

 

I helgen har vi inte bokat in någonting. Hockey är det inte förens på onsdag då TAIF möter Olofström bort. Vi får se ifall vi tar oss dit. Fars dag på söndag så det blir allt att baka en liten tårta då :)

 

Ha en go fredagskväll / Eva-Lena

 

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jerry:

skriven

Vi hoppas att försäljningen går snabbt och smidigt, måste få ut den på annons snart! Nä, så högt i pris ligger inte lägenheterna här jag bor, så nån mäklare är ändå inte att tänka på. 1:or och 2:or kostar ingenting.Okej. 5,6 kanske är lite högt bländarvärde för inomhusfotografering. Men 50-200 i omfång är väl inte det mest praktiska inomhus? 50 funkar inte speciellt bra i mindre rum.. om man vill få med lite mer i bilden alltså. Om du kan tänka dig ett objektiv med f3,5 så kan jag, utan att ha testat den, rekommendera superzoomen Sigma AF OS 18-200/3,5-6,3 DC (OS=bildstabilisering). Det är ett fint allroundobjektiv med tanke på zoomomfånget! Och till vettiga pengar (3900kr).

3 Jenny:

skriven

Fina bilder.

Men första bilden på Fredde och Marie va är det som är över Freddes huvud? Det är nåt svart där? Det var det första jag märkte och min blicken dras hela tiden dit :P. Vilket tyvärr förstör bilden lite :)Kram

2 Martina

skriven

Är det inte en väääl liten blixt:)

Vad får dina fotomodeller i "gage"?

Ja då vet jag i alla fall vad du håller på med hela helgen:)

Du får snart åka runt på stormarknader och plåta familjer mot betalning förståss.Ha att bra!

4 Eva-Lena

skriven

Det är ett litet hörnskåp. Stör mig också väldigt, får nog redigera bort den!!