Gårdagens match....

Hockeyblogg
...var lite sömnpiller men dock en vinst, igen. På jobbet var det hockeysnack på fikat. Vi har ju si såna där lejkare på jobbet och vi pratade om att gå upp en serie. Strävan är självklar tyckte vi alla utom en. Han var av den uppfattningen att det är mycket roligare att ligga i topp än att vara stryklag. Jag opponerade mig starkt och sa att jag ser hellre bra hockey och förluster än som nu krossmatcher mot skitmotstånd. (ja ja det finns ju en del matcher som har varit lite halvspännnade) Samma person påstod att man tappar supportrar. Ni ja men knappast Tingsryd sa jag och vet ni han var benägen att hålla med :)

I går fotograferade jag introt. Vi på sittplats har ju inte någon bra sikt att se det och det var uppskattat att jag visade bilderna. Så här bjuder jag på en bild.

 

Det var några skadade och Rasmus Johansson fick chansen att spela. Det gick bra för honom och uppskattning fick han då han vann pris som kvällens bästa spelare.

 

 

 

David Laudius satte 3 puckar i nätet och tycke nog att han kunde få sig en liten vilopaus också :)

 

 

När jag under fotograferandet tittade på bilderna i kameran, tyckte jag det så konstigt ut för det var något slags gult skimmer mitt för målet. Fattade inte vad det var förrens jag kom hem och laddade in bilderna i dator. Vakten stod bakom mig och hans gula jacka speglade sig i plexit, skit!! Lite kunde jag dämpa det i photoshop. Ja, till nästa match kör jag iväg honom ;o) Här hittar ni fler bilder

 

Ha en skön kväll....imorgon är det fredag igen :)

/ Eva-Lena

 

Sorry, alla mina icke hockeyfrälsta vänner. Tingsryd slog Halmstad med 6-1 och tog därmed sin 18 raka seger :)

Kommentera inlägget här: