Då var det hockey söndag igen :)

Hockeyblogg
Telenor arena skall besökas. Jag har aldrig varit i den arenan så det ska bli skoj. Daniel var ner dit förra året när han gjorde sin första resa med supporterbussen. Jag ska tala om att jag var lite nervös. Ja, inte för att han inte skulle fixa det utan mer för att han skulle känna sig vilsen och lite utanför. Alla känner ju alla på bussen eller så åker man tillsammans med någon man känner. Ja, ni vet den känslan man kan ha när man kommer in i tex. en matsal ensam och inte riktigt vet var man ska sätta sig. Jag fick fel i mina farhågor och Daniel hade haft skita skoj. Jag ska åka fler gånger, sa han när han kom hem. Ja, Gröna brigaden tog väl hand om honom och fick honom med i gemenskapen ;o)

Gunnar ska också med idag. Det blev inget golfspel av och då ville han följa med. Han hade tur att det fanns biljetter kvar. Känns lite konstigt inför matchen. Vi ska möta Karlskrona...vilket lag som helt i serien...varken bättre eller sämre än något annat lag MEN jag vill inte att förlusten kommer idag, sorry Helge ;o) Helge är väl i och för sig den enda anledningen till att jag skulle glädjas över en KHK vinst MEN han kan glädja sig åt andra vinster som KHK gör. Jag var lite kaxig mot Helge i senaste mailet...hoppas jag slipper äta upp det...haha.

Jag har inte min egen kamera med till Karlskrona :( Lånekameran hoppas jag ska funka. Minneskortet som sitter i är av modell mindre får plats med typ 20 bilder i RAW format funderar om jag ska ta datorn med så att jag kan ladda över i periodvilan eller så får jag välja att ta i små format för det är ju lite knoligt att släpa på datorn :/

Nu ska jag fixa kyckligsallad som vi ska käka ikväll när vi kommer hem från hockeyn.

Ha en bra söndag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Hoppas ni haft det gött!

2 Martina

skriven

Det är ju bara att gratulera, såg att ni vann igen! Så här kan det ju inte bara fortsätta, eller?Lånekamera, får mig att tänka på en sådan där engångskamera - tänk om du kom med en sådan, folk skulle nog ha ganska roligt!Ha att bra!