Då kom förlusten...

Hockeyblogg
...fast inte efter full tid. Så än är vi obesegrade efter ordinarie matchtid. Åter igen var det Pantern som stal poäng av oss. Denna gång vann de på straffar och fick med sig två poäng. Inget att direkt gråta över direkt. Vi är ju klara för allettan och man måste ha någon förlust för att uppskatta vinster ;o) Och idag var vi inte värda någon vinst för vi spelade inte på topp.

När jag kikar igenom mina bilder så upptäcker jag mina favoriter från matchen. Ja det är ju så, har jag konstaterat att de som hamnar på många bilder är oftast de som jag tycker jobbar bäst. Idag var det två herrar som blev mina favoriter.

Matt Davidson, värd alla miljoner *asg*

 

Peter Johansson

Han är en person jag finner mycket sympatisk, även utanför isen. Roligt att han fått spela lite och han visar vilken klass han har. Tänk att vi (okey Taif :) har två så bra målvakter. Det kommer vi att ha nytta av.

Här kommer fler bilder

Taif-Nybro 091127

Taif- Pantern 091129

 

Ha en fortsatt bra söndags kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Innan vi skulle gå och lägga oss säger Patrik till mig att TAIF förlorade. Nähä, du måste ha kollat fel säger jag.

Men då kan man ju säga att det inte var en riktig förlust utan en sorts halvdan.Men det är ju så att om man bara vinner uppskattar man till slut inte vinsten. En och annan förlust kan vara bra, men inte för många och inte för ofta:)Det viktiga är att vinna, roligt kan man ha efter att man vunnit:)Ha att bra!