Bulb funktionen

Allmänt dravel
Nu har jag har jag hittat bulbfunktionen på kameran. Man var tvungen att ha kameran inställd på M (manuell inställning). För att kunna fotografera krävs, som Jerry skrev, en fjärrutlösare. Så i förmiddags for vi in till Växjö för att inhandla en sådan och i kväll blev det långpromenad med Tilda. Först tog vi den vanliga rundan och sen gick vi bort till kyrkogården. Den är så fin så här års med alla tända lycktorna.

I dag har det inte blivit någon porträttfotografering. Ägnat dagen åt städning...hmmm, hur kul är det på en skala fast nödnändigt och efteråt känner man sig rätt nöjd ändå ;) I morgon däremot har grabbarna lovat att komma hem så vi får fotografera dem. Jag har lite funderingar kring var och hur jag vill ha dem. Hoppas det blir så bra som jag tänker mig.

Kvällen kommer spenderas framför soffan. Kollar just nu (med ett öga) och lyssnar till körslaget. Hoppas lite på Pontare eller Olas herrkör :)

 

Ha en go lördagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Det där med mörkerfotografering är spännande tycker jag, men precis som du skriver är det svårt att hålla kameran still så länge som det krävs. Att jag dessutom har en betydligt enklare kamera än vad du har gör ju inte saken bättre, men KUL är det att experimentera!