Arma människa.

Tyck och tänk
Tänk vad konstiga saker folk kan lägga sin kraft på. Finns en heldel lustiga människor i vår lilla värld. Jag har haft förmågan att reta upp någon så till den milda grad att han måste blogga om det.

Här kommer hans eminenta blogg. Vill inte länka för jag vill helst inte att karln ska hitta in här.

Peter # Inte den skarpaste kniven... II
26 oktober 2009, kl 18:21 Skrivet av Peter

När Eva-Lena klev in på Elgiganten idag – Ni vet hon med den begagnade hårddisken. - tror ni att hon sa ”Hej, jag är Eva-Lena som var med i Aftonbladet igår”? Samtidigt som hon misstänksamt tittade sig omkring, undrandes varför personalen inte stor snyggt uppställda i två led och bugade när hon seglade in. Tror ni att hon blev besviken när killen sa ”Vem?”.

Fast det vore roligare om Elgigantens markandschef hade ringt och förvarnat, så att hon fick lite av det mottagande som hon, som den celebritet hon nu anser sig vara, tycker att hon kan förvänta sig. För om så är fallet så försöker hon förmodligen, stärkt av förmiddagens framgång, gå förbi kön till Spy Bar i kväll, dragandes samma replik. Där kommer hon garanterat få ett ”Vem?” i ansiktet, tillsammans med en riktigt nedlåtande blick.

Jag undrar vad det kommer att göra med hennes nyvunna självkänsla? Kommer vi månne få se Eva-Lena i nästa Robinson?

Är han inte lite skojig? Snacka om att missat poängen i artikeln och han snackar om "inte den skarpaste kniven i lådan" Ja, han har nog rätt i det. Jag är inte den skarpaste men tydligen inte den slöaste heller *asg*

Läste även en annan blogg som fick mig att dra på smilbanden, för ingen kan väl ta honom på fullaste allvar längre. Han vet såååå mycket som han skulle vilja blogga om men han gör aldrig verklighet av sina hot/löften. Klart han inte gör det eftersom han inte har något som helst bevis för sina påståenden.

Ja, det är bara att konstatera att det är en konstig värld vi lever i.

En vän till mig skrev i FB : Tisdagkväll....kan någon skriva något bra om tisdagskvällar???? Jag funderade och funderade men kom inte på något :/ Näää, måndags och tisdags kvällar är urtrista. Alla andra kvällar har ett berättigande :)

Ha de / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

Jag blir förbannad då jag läser...vad tusan är det frågan om egentligen. Du blev lurad då du handlade på Elgiganten och sen blir du trakasserad med skitbloggar från inkompetenta och avundsjuka och hjärndöda bloggare för att du berättade om det..!!!De kan skita på sig... önskar den där bloggaren kom hem till mig då skulle jag göra ngt FULT med personen. Antagligen har han ett ont öga till dig eller så är han bara allmänt avundsjuk på att andra människor har ett liv... då hans eget verkar rätt intetsägande.P.S. Du han kanske vill ha din kamera ha ha... säkert ngn som mår dåligt ifall andra mår bra. Knäpp han för tusan...:) (med kameran alltså ha ha...)

3 Martina:

skriven

Vi får helt enkelt leva med att det finns "annorlunda" människor som retar sig något så grymt på märkliga saker. Nanne sjunger ju - jag är så avundsjuk, och troligen är det väl det han är. HAN vill råka ut för detta och HAN vill vara med i tidningen, och HAN vill gå på röda mattan in till Elgiganten. Stackarn, att HAN missade tillfället:)

Hahahah! Synd om honom!2 Anne

skriven

Hahah jag vart däremot full i skratt. Min egen medelålders syster är hög aktuell och även små skitar som söker bekräftelse finner dig intressant. Men det är klart du gjorde dig bra på bild. Vilket intressant liv han den där Peter måste ha asg

Kanske ska man ta efter och börja blogga på allvar :)

Puss o kram på dig