Usch, idag har jag gjort av med pengar.

Allmänt dravel
Fast jag har fått bra saker. Sitter just nu på veradan med min nya laptop i famnen.Det kommer att ta ett tag innan jag lär mig den. Knapparna sitter lite olika på Fujitsu Siemens jämfört med min gamla HP och så har den operativsystemet Windows Vista. Jag gillar inte Vista men tyvärr är det det systemet på de nya datorerna. Jag vill helst ha XP, tycker Vista är väldigt omständigt!!

Nu ska jag få in alla program jag hade på den gamla tex Microsoft office 2007 och Photoshop. Sen ska nog denna dator också vara okey ;o) Den förra hade jag haft ett par år och den var så nedlusad och seg som hubbabubba. Varje morgon hann jag dricka en kopp kaffe innan den ens hade öppnat upp internet.

Inte nog med att jag köpte lilla "Fuji", det blev en cykel också. En cykel på köpet...näää...så väl var det inte eftersom jag hittade sakerna i olika affärer.


Vet ni, jag är så evinnerligt trött på att vara beroende av andra för att ta mig någonstans. Fattar ni?? Gubben skjutsar mig till jobbet och på lunchen åker jag med en jobbar kompis, som visserligen inte behöver åka någon omväg men ändå. Sen vid straxt innan halv fem kommer gubben och hämtar mig..snacka om livegen??? Så i morgon cyklar jag till jobbet!! Och i ren protest ska jag jobba till fem *asg*

I går tyckte jag det var så skönt med en extra dags ledigt. Nu undrar jag var helgen tagit vägen fast jag har ju hunnit med mycket ändå så det känns väl ändå okey att börja jobba i morgon :/

Ha en go kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Visst är det kul med nya saker, men alltid lite trixigt att vänja sig. Själv är jag Vista-älskare, men det tog ett tag att vänja sig. Har haft det i två år lite drygt så nu är jag invand ;)

Att vara oberoende är ett måste för mig så jag förstår ditt cykelköp även om jag avskyr att cykla och har kvar samma cykel som jag fick på min 15-årsdag. Treväxlad med fotbroms, köpt på OK :D

3 David:

skriven

Jag har använt både Xp och vista plus alla andra windows versioner ända ner till ver 3.0 =) Tycker faktiskt vista känns mycket bättre än Xp, Men det är väl en smaksak igentligen..

Men vad har hänt med golfen då??? Visst, så länge solen skiner är det skönt å cykla (det gör jag med, min bil är sönder) Men det är ju inte så kul framåt hösten.

5 martina:

skriven

Ja det var som tusan, två stora inköp på en och samma dag. Datorn kan jag tänka mig att du använder flitigt, hoppas att du använder cykeln lika mycket:)

Ska bli regn imorgon (tänke reta dig lite eftersom jag är en gnutta avundsjuk).Ungarna var de första i huset som fick Vista och vi svor och slet oss i håret. Nu två år senare så fick även jag det på "MIN" dator. Man kommer in i det och efter ett tag så har man accepterar det. Man vill ju inte sitta fast i det gamla utan jobba sig framåt.Ha det bra!

2 ninni

skriven

Åh grattis till nyförvärven!

Vill också ha både laptop och ny cykel... Men det får bli en annan gång...

Ha det gott hälsn från ett regnigt Åland

4 CATWOMAN

skriven

Mm... me like Vista faktiskt och datorn var ett bra köp.

Bra Kvinna ska ha Bra Dator!!!Självklart är det bäst att vara oberoende... vi har två bilar och den bättre kör mannen och den lilla Skrutten kör jag VARFÖR ÄR DET OFTAST SÅ... att kvinnan har den mindre och sämre bilen???

Jag funderar på att göra ett könsbyte... tror faktiskt livet skulle bli bra enklare då...jag kunde kolla på hockey och min Man kan sköta ALLT annat... eller vad tror du ha ha...

kram på dig

6 martina

skriven

Hej igen

Ser en kommentar från Catwoman och måste bara kommentera. Hos oss är det tvärt om, jag har den nya fina V70 combin och mannen har en skruttig Polo. Ska jag köra bil ska det vara en bil:)

(får vara glad så länge det är på detta vis)