Tänk, vad det gör mycket.

Allmänt dravel
Vad, undrar ni kanske ;o) Jo, att få en extra dag i samband med helgen. Idag känns det som söndag och så infinner sig en så härlig känsla...ledig i morgon oxå, för då är det söndag. Åhh, det skulle införas 4 dagars veckor. Då skulle jag må bra eller rättare sagt ännu bättre ;o)

Gårdagen spenderades med att städa men lite hann jag allt ligga och sola benen. Blåste lite kyligt men det är bara att bita ihop.


Till eftermiddagen åkte vi (Gunnar och jag) till Lammhult. Jennifer (Mickes flickvän) spelade fotbolls match.  Kameran var förståss med.


Jag har kommit på att jag gillar att fotografera sport. Rörliga mål med fart och fläkt. Här har precis Jennifer nickat bollen till lagkompisen. Jennifers föräldrar kom till matchen med fikakorg. Så i pausen mellan halvlekarna så satt vi i solen och drack kaffe med hembakta bullar, mysigt värre.


Dessa två spelare hade många fighter under matchen ;o) Lammhults damlag vann med 7-1 mot Ekenässjö. Motståndarna får att åka hem och träna offside, varannat anfall de hade var offside, stackarna.

I dag stod golfspel på programmet. Gunnar, jag, Micke, Jennifer och Jocke åkte till Ronneby golfbana och spelade. Jag har spelat banan en gång innan och jag gillar den verkligen. Många spektakulära som denna.


Man står här uppe på höjden i skogen. Långt där nere ser man fairway. Detta är ett par femhål (alltså idealet är att få golfbollen i hål på 5 slag) Greenen ligger långt där framme, till vänster utanför bild. För att jag ska få mina 2 poäng så har jag 2 extraslag på mig. Fick ett perfekt utslag och la mig mitt på fairway. Ytterligare två bra slag så låg jag på greenkant. Chippade in den och tvåputtade vilket resulterade i att jag fick 3 poäng, eftersom jag fick i den på 6 slag. Ska kanske tillläggas att det var ett extrapoäng som jag verkligen behövde ;o)


Här sitter jag och Micke och disskuterar lutningen på geenen. Observera hur lika vi sitter, ser lite skojigt ut ;o)


Det var en vacker dag, strålande sol, inte stekhett men en behaglig värme. Jämte golfbanan, vid parkeringen finns en hage full med hästar. Denna bild ägnar jag hästtokiga Jenny ;o)


När vi kom hem drog vi igång grillen. Grillad lax med dillmajonäs och till det ett kallt glas vitt.


Efter det blev det den sedvanliga promenaden med Tilda. När vi kom ut på "Ranchen" hörde vi transången. Sakta smög vi oss ut på fältet för att få syn på den. Det fick vi och jag lyckades fånga den i flykten på bild. Visserligen inte den bästa skärpan för jag var tvungen att zooma in den lite i efterhand i photoshop.


Björkarnas musöron är nu utslagna helt men de har fortfarande den lysande ljusgröna färgen.Undrar vad man ska göra i morgon ;o) Bokföring kanske....näääää, vill inte!!

Ha en go lördagskväll / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Äntligen en bild som jag gillar ;) Söt liten pålle :)Men kom hit och ta kort på mig och Soley, så lovar jag dig att ge lite fart och fläkt ;)Kram

3 CATWOMAN:

skriven

så fin bild av dig och sonen... det verkar som du haft en braig dag minsann ... ligga och sola och bara göra kuliga saker är ngt vi all behöver mellan varven.

Jag har möblerat om i stugan och bara tagit promenader då jag blivit less på att inte kunna bestämma hur jag ska ha det med möbleringen... he he.. Snacka om att vara velig...och ha beslutsångest... totalt sick in the head ha ha...

kramen damen golfa på nu!!!

2 ninni

skriven

Låter skönt, bilden på dig och Micke var skoj ni sitter lika och den ser nästan arrangerad ut trots att jag förstår att den inte är det.

Du är duktig på att fota, jätteduktig! Impad - får komma och gå kurs hos dig ;-)

Ha det gott!

4 Anna

skriven

Vilka otroliga färger det blir med din kamera!!! Jättefina bilder! Som vanligt... ;)

Här har inga musöron uppenbarat sig ännu, men videkissarna sog ut och övergick i luddiga pollenbollar på bara några dagar.

Må så gott idag!