Slötittar på ESC

Allmänt dravel
Har inget direkt intresse i det men i brist på annat så....

Idag har jag bokfört klart. Har bara lite avstämningar kvar att göra. Sista året jag bokför åt gubben. I år har han gjort om firman till enskild firma istället för aktiebolag och då får revisor ta över allt. GUD VA SKÖNT!!! I morgon blir det städning av här hemma för det är i verkligt behov av det. Har blivit lite eftersatt men det tar säkert inte hela dagen ;o)

Planerna på Ö-vik går vidare. Önskar jag hade en bil då skulle problemet vara löst. Ingen som har en bil att låna ut v.30 eller 31? Villig att betala en tusenlapp i hyra. Bilen måste vara av kalibern att klara en resa Lessebo-Örnsköldsvik tor ;o) Har kommit fram till att åka med bil ändå blir det billigaste alternativet.

Satt här om kvällen och kollade på lite bilder på datorn. Snubblade över hockeybilder och kom på att jag saknar hockeyn som avkoppling till vardagen. Visst har jag följt med lite i Silly. De flesta har från förra året har valt att skriva på. Inte många platser kvar för nyförvärv men varför ändra på ett vinnande koncept. Visst, vi gick inte hela vägen dock men vi hade många bra spelare. Ska jag säga min mening så har jag saknat en riktig måltjuv förra säsongen. Vi hade många målgörare men ingen som alltid levererade. Jaja, lite spännande blir det att se vilka nya spelare som kommer till truppen. Några har vi redan fått, visserligen. Hittills ser det bra ut!

I dag köpte jag lite nya blommor och ersatte de jag haft ihjäl. Kan inte fatta vad det är med mig och blommor. Jag ser ju att de behöver vatten. Går förbi och konstaterar att jag behöver vattna blomman men innan jag tagit fram kannan så har något viktigare dykt upp och så har jag glömt bort blomman tills nästa gång jag går förbi. Tur att jag inte är likadan när det gäller Tilda eller fåglarna :/ Nu får jag säkert en riktig naturvän på mig som anser att växter också är varelser som behöver omsorg....jo, jag vet, jag ska bättra mig. De nya blommorna ska jag se efter (tills de dör då köper jag nya....;o)

Ha en go lördagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Åh vad härligt med städdag:) På en söndag:)

Här är det just nu 20 grader mot väggen och för min del blir det utedag - städar en annan dag........Det där med blommor är ju egentligen inte nödvändigt om man inte vill. Du behöver ju inte ha många, utan en eller två till att börja med som vattnar. Tygblommor? Du kanske är eller har varit husvagnsägare - de kan det där med plast och tygblommor.Du får ha en trevlig söndag.

Kramar

2 Anna

skriven

Man kan inte vara bäst på allt ;)

Hoppas att du inte bara städat i helgen utan hunnit med lite uteliv också.

Kramen!