Saknar photoshop.

Allmänt dravel
Jag brukar behandla alla mina bilder i PS men jag har inte programmet i den nya datorn. Jag har några andra halvdana program. De får duga tills jag får in PS igen. I dag skulle det blivit golfspel i Vissefjärda, min hemmabana, men vädret i morses var blåsigt och mulet ingen direkt värme heller, så jag valde att stanna hemma och bokföra. Visserligen klarnade det upp fram på dagen och det blev en riktigt fin kväll. Vi tog Tilda på den sedvanliga promenaden och idag hoppade hon i plurret och tog ett par snabba simtag, så snabba att jag inte han fånga henne på bild.Moppe gänget hade samling här hemma idag. Trodde Tilda skulle hoppa ut genom fönstret när hon såg alla grabbarna utanför. Hon nästan ylade och svansen gick som en propeller. Grabbarna var måttligt intresserade av henne när de mekade utanför. Nu har de i allafall åkt iväg och Tilda kommit till ro igen ;o)

I morgon blir det i allafall golfspel av. Vi åker till Ronneby igen. Vi var där förra helgen och då såg jag en så läcker vit kortkort kjol i shopen. VILL HA!! ;o) Nu ska jag kolla vad ett sådant läckert litet kjolstyg kan tänkas kosta och se ifall det finns i min storlek. Håll tummarna att de finns kvar.Körsbärsträdet har blommat över lika så äppelträdet med de vita blommorna. Nu är det äppelträdet med de rosablommorna som står i fullblom. Trädet är fullt med blommor hoppas de bär mycket frukt till hösten.

Ha en go lördagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Marie:

skriven

Då kanske du ska spela på banan som nästan var utanför Maddes trägård... Eller nåja på andra sidan vägen en bit bort... ;-) Håller en tumme för kjolen!!!Vi ska på stadens kulturhus där Maja ska uppträda med sin kör!God söndag!