Någon har roat sig.

Allmänt dravel
I helgen såg vi att vårt staket ut mot vägen var trasigt. Först trodde vi att det var vinden som gjort det. När vi tittade närmre så förstod vi att så inte var fallet. Om ni tittar ned till så har den varit gjuten i cement med en järnstång på ca. 1 cm. Den är helt av och så mycket har det inte blåst!! Kan tänka mig en tuff karate spark kanske :/


Det är väl samma gäng som roat sig med att sprida ut grannens post vida ikring. En granne, i flerfamiljshuset jämte oss, har varit bortrest ett tag och hade brevlåda fylld med post. I helgen så var det någon som kastat ut innehållet på gatan. Vi var flera som plockade upp det vi hittade och placerade i lådan igen. Undrar ifall man får uppskov på räkningar ifall man säger att man aldrig fått dem? Kan tänka mig att allt inte blev återfunnet. Fattar inte det roliga i att sabotera för andra? Vad får man ut av det hela?

Lammhult var det som sagt i fredags. Mickes Jennifer spelade fotboll och man skulle tro att man blivit Lammhults fan. Två fotbollsmatcher har jag sett iår och bägge är när Lammhultsdamlag spelat. Fast vad gör man inte för att få se lite av grabben sin. Han följer tösen sin var hon än är och för att de skulle komma hem igen så var de i behov av att morsan skjutsade. Bussar mellan Lammhult och Lessebo går ju inte allt för ofta ;o) Fast jag kan ju säga att jag inte har något emot att titta på fotboll. Vinst blev det ju oxå så man hade ju en munter tös i bilen hem.Här har vi en bild på lagkaptenen, Jennifer. Hon ser lite bekymrad ut, fast det hade hon ju inte behövt med tanke på att de vann med 5-1 mot Öste..hmm..nångonting. Ingen visste riktigt var de kom ifrån ;o) Här kommer två bilder "In action"

Lammhult fick två straffar tilldömda. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Brukar ju inte bli många sådana på en säsong och nu blev det två i samma match. Vilket fall som helst så satte de en av straffarna.


När det var dags att tacka efter matchen så mumlade lagkaptenen "Vi tackar Öster hmm.hhmmm för en bra genomförd match" ;o)

För resten....måste berätta...när vi kom hem från Oskarshamn så hade Grabbarna här hemma gjort en golfbana på tomten. De hade hittat trimmern, gjort greener med hål i, på gräsmattan. Sen hade de tagit plastmuggar och satt fast i gräsmattan.Totalt handlar det om fem greener och nio teemarkeringar. Vissa hål har samma green. Till detta har de gjort scorekort och banguide med hjälp av datorn. Kan tänka mig att de flesta föräldrar gått i taket om ungarna hade ställt till som våra grabbar gjort. Fast jag tycket inte det är så farligt. Har man en tomt så tycker jag att man ska använda den. Vad  gör det om hundra år ;o) Roligt har de ju i allafall haft. Det hade vi även på lördagen när jag deltog på en runda. Vid ett tillfälle så slog Micke ut sin boll utanför tomten mot 25:an. Innan vägen kommer så finns en lite sträng med gräs, där hamnade bollen. Vi tycket han skulle slå bollen där den låg. Det fanns ju inga outpinnar ;o) Undrar vad folk som körde förbi tänkte. Tilläggas bör väl att säga att vi inte spelade med riktigta golfbollar utan övningsbollar av plast ;o)

Fick en bild mailad till mig. Funderar stark på att inhandla en sådan här. Tänk att kunna ha med kaffe och macka på väg till jobbet. Haha, ja då skulle folk tro att jag var helt galen. Folk skulle säga "Ja, ni vet den galna kärringen som spelar golf på tomten och käkar frukost på väg till jobbet" när de skulle beskriva mig *asg*


Ha en gokväll / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ninni:

skriven

Tråkigt m staketet, synd när folk ska förstöra så där! Men vad jag gillar dina foton, whao!!

3 Anne:

skriven

Jadu skitungar finns överallt :(

Men du den där brickan måste du absolut skaffa, kanske underlätta det för dig att få i dig lite frukost du som bara dricker kaffe annars :)

Kramar om dig, hälsa dom uppfinningsrika ungarna :)

5 Martina:

skriven

Alltid tråkigt när någon tar sönder ens saker. Känns taskigt och helt onödigt!Men vad bra att du har hittat en sommarsport att följa nu när TAIF har semester. Jag känner att du håller på att fastna och bli beroende av fotboll:)Ja så var det golfen då igen ja; teemarkeringar har säkert INTE något med te att göra, scorekort kanske jag kan gissa mig till vad det betyder, outpinnar - har ingen aning, övningsboll - ha kul!Ha att bra!

2 David

skriven

Tråkigt med grinden... Dags å skaffa en argsint schäfer och hagelbössa =)

4 Anna

skriven

Låt dem beskriva dig så! :D

Men vad trist med staketet... och grannarnas post... Synd att man inte får ha dolda kameror hur som helst.

Kram!

6 anna

skriven

österkorsberga!