Morsdag.

Allmänt dravel
Vad gör man då, jo kliver upp 04.30 och sitter nu i bilen på väg söder över, visserligen bara för en dag ;o) Gunnar, jag, Micke och Jennifer är på väg på en liten shopping tur. Verkar bli en vacker dag, igen. Igår var det också shopping. Skolavslutningarna närmar sig med stormsteg och Fredde som slutar nian vill klä upp sig för tillfället. Vit skjorta, kavaj, han blev riktigt stilig. Tänk att min lille blivit så stor.Blev lite trädgårds arbete gjort också. Mitt på gräsmattan har vi en gammalt avlopps trumma,helt igen vuxen. Ville göra något roligare av den.Började med att gräva ur den och fylla på med ny fin jord.  Klippte gräset runt om och skrapade bort all mossa. Sen köpte jag lite blommer som jag planterade i den.


Tilda var väääldigt nyfiken på vad jag höll på att gräva fram. Jag höll på att bli tokig på henne, för hon tog hela tiden jord och käkade på. Värre än att passa på en liten 1-åring ju!! Undrar ifall hon liter av järnbrist eftersom hon var som tokig efter jorden?

Jag är inte riktigt klar med den ännu, upptäckte att den var betydligt större så det behövs lite mer i den. Tänkte jag skulle köpa några växter som sen växer sig fint över kanten. Nu när jag ändå är inne på blommor tänkte jag ta upp en blomma som anses som ogräs. När vi var på promenad med Tilda så kom vi till ett ställe där dessa växter spridit ut sig väldigt. Rosa, vita, lila, blå...jag de finns i många färger. Okey att det är ogräs men jag tycker de är vackra ;o)Så här dagen till ära, ja då menar jag min och andra mödrars dag, lägger jag ut en bild på min andra son, Micke också. Hade velat ha något kort på Daniel med men jag har två linslusar och så Daniel som skyr kameran som pesten. Ända gångerna jag får honom på bild är om jag zoomar in honom när han står i klacken på hockey ;o)

Denna bild har jag tog jag på Micke igår sen redigerade jag den rätt kraftigt, tyckte det blev en tuff bild ;o)Nu ska jag underhålla de andra i bilen lite, kanske med lite skönsång *asg*

Ha en bra dag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ninni:

skriven

Det blev ju fint med blommorna.

Lupiner tycker jag också är fint, och min svärmor brukar kalla dem ogräs... tycker de är charmiga jag.

Jättefina bilder!

3 Martina:

skriven

Se där ja, se där ja!!!!!!!

Nu jäklar ska här plockas fram de "gröna fingrarna" som har legat gömda på tangentbordet hela vintern:)

Det ser riktigt bra ut med blommorna i trädgården. Du är på G!De blå blommorna är Lupiner men det visste du ju.Att stiga upp 04.30 på sin egen dag behöver direkt vara något negativ om man nu får shoppa som du skriver. Vill gärna veta om DU fick shoppa obegränsat med någons kort - haha! Om så är fallet hade jag också skippat sovmorgonen.Tuffa killar du har. Måste vara roligt när de vill klä upp sig lite extra ibland. Mina är inte riktigt där än, en slutar 6:an och en slutar 4:an.Hoppas du hade en bra dag söderöver!

Ha att bra!!

5 CW:

skriven

Tjena tjena.... vilka härliga bilder och dina söner är skitsnygga!!! Ha ha... verkliga 20-poängare den där bilden med solbrillorna var läcker. Man kan nästan tro att det är en riktigt fotograf som tagit den... typ en modellbild.

Nej Eva-Lena nu ska du tävla med den bilden någonstans.... du kommer att vinna en massa stålar som du sen kan köpa golfklubbor för eller så tar du och köper dig ngt annat du önskar dig. hihi...

Jag har haft lite tid för bloggen nu då det finns så mkt annat omkring mig som ska fixas. Men idag blev jag tvärless... tänkte att nu tar jag mig en slöardag och hälsar på lite på spacet... STORA KRAMEN

2 Anne

skriven

JA och jag ska nu iväg och jobba, då är det underbart att läsa hur andra kan fira morsdag med sina barn :(

Nänä jag är inte så bitter som jag låter ler. Du är så himla händig så se nu till att inte ha död på blommorna :0)

Fredde var verkligen stilig och kortet på Micke var ju för häftigt. Säg nu till Daniel att moster vill ha en fin blid på honom ;)

Kramar om er alla

4 jennifer

skriven

jag fick inte höra någon sång :(

6 CW

skriven

... glömde... det där ogräset det ÄLSKAR JAG. Det är riktiga sommarblommor som gör att man blir glad bara av att se på dem. Jag har såna i stugan som får växa fritt...kommer inte på namnet på dem just nu ... kram