Helgen är nästan över.

Allmänt dravel
Ja, om någon timme är det dags att krypa till kojs för att vakna upp till en underbar måndag. Åhh, vad jag längtar. Undrar om jag ska gå och lägga mig nu, så att det snabbare blir måndag.....hoppas ni förstår er på ironi.

I dag var vi, som sagt, i Ronneby och spelade golf. Vi, Gunnar och jag, fick gå tillsammans med ett par Ronneby medlemmar, Jan och Jeanette. Ett mycket trevligt par. Lite roligt när man bara åker iväg två stycken, ofta får man då gå tillsammans med vilt främmande människor och det brukar bli en trevlig upplevelse. Jeanette var en duktig golfspelare. Hon hade en sving som inte påminde om något jag sett innan, men de gick långt och rakt varje gång. Till skillnad från mig ;o( Jag hade krig på banan idag. Drog alla driverslag till höger, slog kaninjagare och till slut var jag på väg att ge upp och fotografera istället. Det gjorde jag inte utan kämpade på men det gick inte bättre, visst jag hade flera bra slag men vad hjälper det när kommer skitslag på skitslag. Näää, efter idag så bestämde jag mig för att inte bara gnälla utan göra något åt det. Hjälper inte att fråga de man spelar med för alla har olika förslag och tillslut är man totalt förrvirrad och vet inte hur man ska slå. Näpp, nu blir det till att beställa en lektion och få ordning på spelet om det ska bli mer golf iår.

Men vet ni jag hade i allafall en fin kjol att spela i, hihi. De hade en kvar och den var i storleken XS. Den satt som gjuten och var hur skön som helst ;o) Så där hade jag verkligen tur. Golf kan jag inte spela men en väldans fin golfkjol har jag ;o)Ni vet de där vita benen jag hade tidigare börjar få lite färg nu. Fast det är en riktigt golfbränna. Tänk att ha ett par öppna skor till dessa vita fötter...ser ju ut som jag har en vit strumpa på foten ;o)Undrar ifall man kan ha brun utan sol på fötterna ??
Fåfäng?, ja lite kanske ;o)

Ha en skön söndags kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CATWOMAN:

skriven

ha ha... jag tycker du ska bryta mog golfreglerna och vara barfota nä'sta gång du spelar. Om ngn misstycker så säg bara "SLÄNG DIG I VÄGGEN"... Så fin kjol hu hittat och brun och grann är du förutom fötterna hihi... kram

3 Anonym:

skriven

Ja är det inte härligt med söndagsångest!?Golf mitt specialämne:) som du vet sedan tidigare. Men det där med "kaninjagare" får mig att fundera på vad som egentligen händer där på golfbanan - verkar vara ett jagande, slagande, frustrerande, och helt otroligt spel.Kjolen är ju jättefin på dig. XS hur kan man bara komma i den lilla storleken? Fattar att du vill spela nu när du har ny fin kjol -annars kan man väl fika också i snlutning till alla banor.....eller?...Det där med dina vita fötter måste vi ju fixa till.

Trädgårdsarbete med mycket jord brukar få mina fötter att bli väldigt bruna - ha!

Då skulle det i alla fall inte vara så stor skillnad.

Nä, det brukar väl rätta till sig när den "redia" varma solen kommer. Det är ju egentligen bara vår än.Ha att bra

5 Holger:

skriven

Hej Du har fått en award av mig för din blogg. Se mera på http://blogg.aftonbladet.se/25012/perma/1207559

2 Ninni

skriven

Snygg kjol - attans säger jag!

Fasiken vad färg du fått, här är ju så kallt så man har inte ens drömt om att sitta i ett lä hörn med bara shorts eller nåt ännu ens. Blåser, blåser och så blåser det. Brrrrr

4 Anna

skriven

Jättefin kjol!! Jag får alltid jättebruna fötter först eftersom jag alltid går barfota, men brun -utan- sol kan säkert funka.