Ha fått en award....

Allmänt dravel
för min blogg, av Holger . Känner mig hedrad, smickrad och tackar dig, Holger, så mycket för denna fina utmärkelse ;o) Denna award fick jag framför allt för mina hockeybilder. Känner mig mycket glad över att mina bilder även glädjer andra.

Här har det varit väldigt lungt på blogg fronten, arbete, bokföring här hemma och reseplanering har upptagit all min tid känns det som. Reseplanerna är väldigt speciella faktiskt. Den första bokades definitivt för en stund sedan. Golfpaket till Oskarshamns GK till nästa helg. Vi, Gunnar jag och våra golfkompisar, kommer att åka upp till O-hamn på torsdagen. Torsdagen spenderas åt att checka in och sen chilla lite, till kvällen blir det en trerättesmiddag med tillhörande dryck. Fredagen ska jag ut och kriga på golfbanan igen ;o) Skam, den som ger sig!! Ska bli skönt att komma iväg en sväng efter allt slit med bokföring.

Den andra resan är fortfarande i planering stadiet. Lite häftigt ska det bli för det visar bara vilka vänner man kan få via sitt bloggande. Förra sommaren så träffade jag en bloggkompis som bor i Helsingborg. Gunnar, jag och äldsta grabben åkte för att titta på fotbollsmatch, AIK-Helsingborg. En match som AIK förlorade med 1-2 till Daniels förtret. Jag visste ju att en av mina bloggvänner bodde i Helsingborg, så jag ringde upp och hörde mig för ifall vi kunde ses i samband med att vi var i Helsingborg. Fick då tillfälle att träffa Marie, hennes man och dottern Maja, sonen var iväg och campade. Vi tog tillsammans färjan över till Helsingborg, shoppade lite och avnjöt en god lunch. En mycket trevlig dag fick vi tillsammans.

Nu var det då dags igen ;o) Det började med att Marie och jag pratade om en gemensam bloggvän på nätet. Tänk ifall vi skulle åka upp och hälsa på henne. Ju mer vi pratade om det ju mer beslutsamma blev vi. Till sak hör ju att hon inte direkt bör gärsgårds....Örnsköldsvik ligger ju inte drekt runt hörnet ;o) Jag föreslog att vi skulle höra med syrran, som också känner NN. Syrran blev lika exalterad som vi över att få träffa denna underbara människa. Nu var det ju det där med att vi kanske skulle kontakta henne innan vi rusade iväg alldeles.

I går pratade jag med NN för första gången i telefon. Konstigt egentligen. Vi har haft kontakt med varandra ett par år och bara i förra veckan fick jag veta hennes riktiga namn, då hon la till mig i facebook. Tack vare det kunde jag luska fram hennes telefonnummer. När jag fick henne på tråden så var det som att prata med en gammal bekant. Men då ska ni veta att jag berättat och avslöjat så mycket för denna dam mer än jag gjort med många i min bekantskapskrets. Samtalet slutade med att vi var hjärtligt välkomna att hälsa på. Så nu ska vi bara se till att planera färdsätt, logi behövde vi inte bekymra oss om ;o) Resan kommer att ske i sommar några dagar i v. 30 eller 31. F*n va kul det ska bli och har jag riktigt tur så kanske jag även får se lite hockeyträning av MODO, nått att ta med sig till TAIF kanske *asg*

Jag har valt att nämna henne vid NN eftersom jag avslöjat var hon bor och jag tycker att man gott kan respektera ifall någon vill vara anonym, sen är det upp till henne ifall hon vill kommentera och kanske avslöja lite av sin identitet ;o)

Nu ska jag avsluta för idag för jag tänkte jag skulle svar på ett mail, jag fått av en vän. KHK:are är han, den stackarn ;o)

Ha en bra kväll / Eva-Lena

PS. Att få en award förpliktigar att ge den själv till 5 personer. Återkommer framöver med mina nomineringar ;o)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Grattis till awarden!!

Fick för mig att du hade lagt golfen på hyllan efter helgens spelande, men tydligen inte. Nä kanske dumt nu när du har ny kjol och "bonna bränna"på benen. Du skulle ju jobba med att få färg på fötterna också, så var det ju.Vad spännande att träffa någon för första gången som du har pratat med via datorn - hoppas att det blir en trevlig sommarupplevelse med massor med roliga minnen.Ha att bra

3 Anne:

skriven

Haha hon avslöja sig. Visst väl att "tanten" inte kunde hålla tyst ler

Jag är fortfarande exalterad, har lite svårt att fatta. Kommer nog inte fatta förens jag står näsa mot nos med NilsG. Åhh vad härligt det ska bli. Du har inte en chans att dra dig ur nu CW. Kramar om er båda

Ps vi får hålla E-L borta från Modo, allt annat men inte hockey gäller Ds

5 Anna:

skriven

Tror bestämt att jag vet vilken dam du tänker besöka ;) Har planer själv på samma sak.... Hoppas att jag hinner med det på min långresa söderut! Eller när jag åker hemåt igen.

2 CATWOMAN

skriven

Hihi... och jag som bor i samma stad... kan det vara mig ni ska besöka..Jomenvisst är det jag CW oich NilsG ska få celebert besök vilket jag ser fram emot. Jag kan bara inte fatta att tre damer åker sååååååå långt för att träffa en halvstörd CW-Dam ha ha... som till råga på allt är allergisk mot hockey!!!

OCH jag håller med dig det är förunderligt att man känner varandra fastän man inte setts irl... en konstig men braig känsla. Stora Kramen som vanligt!

4 Ninni

skriven

HEJ! Ja det låter verkligen skoj er trip ni ska göra! Ja visst är det fascinerande hur mkt vänner man kan få via webben!! Underbart.

Jag är så glad för allt stöd jag får av alla vänner både irl och på nätet!

Kram !!!

6 Marie

skriven

Förstår inte varför jag tappar bort din blogg hela tiden... På senaste tiden har jag och datorer inte alls varit kompisar! Fast jag har mest varit förkyld och trist...Kram på dig!

Marie