Vilken match!! :o)

Hockeyblogg
Första perioden stod kärringen mitt i klacken :o) Hade då först parkett på det nya introt, stavas det verkligen så? Skit samma, vackert var det!! Lägger en bild här, fler bilder kommer....ja ni vet var vid det här laget. Ska försöka att under morgon dagen rensa och redigera bland de 338 tagna bilderna.Först perioden började väldigt darrig och jag blev riktigt nervös. Hur skulle detta sluta?? 1-0 slutade första perioden efter halva prioden tyckte ja Tingsryd fick lite ordning på spelet :o) I första pausen sa jag till Daniel att jag handlar lite godis åt honom sen ställer jag mig vid sargen. Ville ju se lite av matchen också. Jag är ju kort i rocken och stod på tå större delen av första perioden och det kände jag i fötterna och ryggen :o( Ja, man är ju ingen ungdom längre ;o)

I andra perioden tog jag en hel massa kort vid sargen. Häftigt, lyckades att få kort på det enda målet. Varför ska TAIF snåla på målen i andra perioden då jag har bästa möjligheterna att ta bra bilder? Jäklas de med mig, mån tro?? ;o) Mot Nybro på Onsdag ska jag allt gå över till andra sidan, eller kanske inte, verkar vara bra för målgörandet att jag inte står med kameran och fotograferar.  Många sköna bilder blev det i alla fall. Trots bara ett mål så var spelet till 80 procent i Asplövens zon.

Tredje perioden la Tingsryd i den övre växeln och stackars reströtta Asplöven hängde inte alls med. Inom loppet av 5 minuter gjorde vi 4 mål. På jobbet har det väldigt roligt åt att jag säger "vi" om Tingsryd :o) Inte så att jag har något med målen att göra, men de ligger mig så varmt om hjärtat, så det blir "vi" av bara farten. Ja ja, tillbaka till matchen :o)

Trodde verkligen inte att Taif skulle köra över Asplöven med det var precis vad som hände. Tingsryd vann överlägset med siffrorna 8-0, helt j*klar otroligt. Skrattade hela vägen hem :o) Värsta är bara att nu är jag sååå sugen på att åka till Örebro på söndag, men kan bara konstatera att pengarna inte riktigt räcker till för det. Det som dock är viktigt är att Daniel får åka upp och se sina idoler spela!! Men vet ni vad som skulle varit häftigt!! Tänk om man finge chansen att dokumentera Taifs alla matcher i kvalserien. Göra en lite dokumentär om spelarnas resa enom kvalet upp i Allsvenskan ;o) Varvat med bilder, spelare- och tränarintervjuer osv. följa laget helt enkelt och lägga ut allt på tex. Taifs officiella hemsida, som idag är rätt så trist. Den har visserligen blivit bättre men allt kan bli ännu bättre. Ja ja, drömma lite kan man ju få göra ;o)

Här kommer avslutningsvis en liten bild på kund Åkesson :o)Med denna bild tackar jag för mig, natti natti / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Holger:

skriven

Anders har ingen Borat precis. , Du tar klara med bra färger i bilderna.Kontakta Stefan Gehrs och förverkliga drömmen :)

3 Martina:

skriven

Nej men hade vi trott något annat än att Tingsryd vinner, eller ens vågat.....Det med Vi känslan känner jag igen. Jag är inte heller hockeyspelare men ändå är det VI som vinner eller förlorar - eller rättare sagt, styr spelet:)Första bilden får mig att tänka på en tårta med "raket ljus" eller vad det nu heter - nice!Ha att bra

Martina

2 Anne

skriven

Haha ja Eva-Lena som resande reporter/fotograf. Här snackar vi om tjejen som har alldeles för lite att göra :))

Men du jag såg kommentaren från Holger...Ta kontakt med han den där Stefan Gehrs, han kommer alla gånger göra allt han kan för att du ska ta uppdraget. Det här är inte bara en dröm, den går säkert att genomföra.

Det kommer att bli ytterst intressant för kan du fånga mig med ditt hockey bloggande, vilka skulle du då inte kunna fånga med en lite dokumentär om spelarnas resa genom kvalet upp i Allsvenska. Go for it

Kramar om dig