Jag är INTE riktigt klok.

Hockeyblogg
I dag när vi höll på att fixa fredags maten, grillat med pommes, så knackade det på dörren. Utanför stod Urban en Taif supporter som är bosatt i Lessebo.

-Det finns platser kvar på Börjes buss till Huddinge. Vill ni åka med?

Ropade upp till Daniel för att höra ifall han ville hänga med. Daniel åker ju allra helst med Brigadens buss men det blev ingen buss till Huddinge. Daniel tvekade för han var sååå trött på måndagen. Han berättade att jag till och med hotade med att Gunnar och jag skulle ta biljetterna till Nybromatchen ifall han inte klev upp och tog bussen till skolan ;o)

-Nä, jag skippar nog det, sa han.

Tyvärr blev det så att detta satte griller i huvudet på mig....tänk om, ifall att...man ändå skulle?? Kunde inte riktigt släppa detta utan satte igång att räkna ihop räkningarna för att se om det blev något över. Månaden såg riktigt bra ut och jag driftade mina funderingar för gubben. Ja, åk ni ifall ni vill. Daniel var ju inte sååå svår övertalad när jag sa att jag hade lust att åka upp. Så in på Taifsidan, där jag sett att Börje lagt ut sitt mobilnummer.

Så nu har jag bokat två platser till Huddinge på söndag ;o) 08.10 står vi på busshållplatsen och är hemma igen runt 24.00. Är jag riktigt klok?? Nääää, men det har jag aldrig påstått mig vara heller!!

Ha en go fredagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 stina:

skriven

kul att du tyckte om den :)

orkar dock inte skriva mer för tillfället. Jag har slut på fantasi :)

Mvh stina:)

3 stina:

skriven

Haha jasså, visste jag inte ;)ha en bra helg själv :)

Mvh stina.

5 CATWOMAN:

skriven

Du e´GALEN kvinna.. ha ha... men vad vore hockeyn utan såna som du ... jag beundrar ditt intresse och önskar att jag hade lite jag också. Men det enda jag har intresse av är... hm...ja vadå...kommer inte på ngt... pinsamt till tusen jag är nog en trist figur ha haJO nu vet jag IKEA I love it... dit åker jag hur många ggr som helst

Kramen damen me like dig fast du e´hockeynörd som min man

2 Martina

skriven

Nej du är inte klok!

Men å andra sidan så är det just sådanahäringa spontana saker som gör livet värt att leva, för leva ska man. Hoppas bara att TAIF vinner nu då när du reser så lång. Hur långt har du rest egentligen om man räknar ihop allt åkande? Har du tagit dig halvvägs runt jorden:)Ha en härlig helg!

4 Jonas

skriven

Dom vinner aldrig mot Huddinge:D