Taif gjorde...

Hockeyblogg
... vad de behövde. Inför en fullsatt Dackehall, 3400 personer, stal de tre poäng för Nybro. Smålandsderbyt blev precis så spännande som den ska vara!! Taif vann med 4-2 :o)

Nybro tog ledningen med 0-1 och jag blev riktigt orolig. När vi kvitterade igen blev jag något lugnad. Måste tillstå att Nybro är ett av de bättre lagen vi mött denna säsong och så Örebro såklart. Matcherna är helt annat än mötena av lagen i grund serien. Det är väl så det ska vara i ett kval ;o)

Orkar inte med något längre inlägg i kväll. Dessa hockeymatcher tar knäcken på mig ;o) Nu är det däremot två bortamatcher, så en får passa på att vila upp sig. Ifall jag nu inte drar i väg till Hudding på Söndag....nääää...skoja bara, det pallar jag inte. Jag får nöja mig med swehockey.

I dag vann i både på plan och läktaren. Gröna Brigaden levererade de oxå ;o)Med denna bild önskar jag er en god natt. Ber samtidigt mina, icke hockeyfrälsta vänner, om ursäkt för alla dessa hockeybloggar. Men jag lovar att efter den 9 April kommer jag tillbaka till jordelivet igen. Med förhoppningsvis ett Allsvensk lag tt heja på nästa säsong. Ni får ha tålamod till dess ;o)

Natti, natti /  Eva-lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ja fy för spänning:) Det är ju aldrig roligt när motståndarlaget öppnar upp spelet med ett mål, det blir liksom väldigt ovisst där ett tag och oron maler i magen. Åsedas A-lag vann också hemma igår mot Diö och därmed är vi "bästa 2:a". Om allt går vägen så kan det bli så att Åseda får spela i div 2 när hockeyn drar igång igen efter hösten.Då får du snart semester då, ja eftersom TAIF knyter upp skridskorna och ställer klubban i hörnet:)Ha att bra!

3 Jonas:

skriven

Mot Huddinge förlorar ni:D

2 Anne

skriven

Jaha klart att du inte vill till Huddinge, där bor ju syrran :(

Nu har du tur att jag jobbar på söndag. Vad är väl en träff med syrran jämfört med swehockey ;)

Berätta nu hur det gick med Daniel.

Kramar om er alla

4 Ninni

skriven

Med tur så överlever jag ;-)

Skämt å sido, man måste ju kika in i alla fall...

Ha en bra dag!