Stackars Daniel.

Allmänt dravel
I Torsdags var vi hos läkaren. En tid som vi beställt för länge sen för att han så ofta är kass i magen. Läkaren tog oss verkligen på allvar och tog totalt 8 rör blod för utredning. Gluten, laktos jag gud vet vad. Nu har dessutom varit förkyld hela helgen. I morgon får vi ringa vårdcentralen igen. Ögat har svullnat upp till oigenkännlighet och det rinner ur både ögon och näsa. Dessutom har han haft ont i magen. Tycker så jäkla synd om honom!!

 


Jag är ju ingen stjärnfotograf :/  Bilderna säger inte lik mycket som verkligheten. För det ser  mycket hemskare ut i verkligheten!!

Daniel sa: -Tänk om det blir samma läkare! Ja, då slipper han ju skicka hem ett brev om provsvaren. Han kan ju berätta det. När vi ändå är där!!

Just nu har Daniel hjälpt mig att få en sändning på matchen Piteå-Hudiksvall. Skäms nästan att säga att jag följer det hela ;o) Är man nörd så är man :o(

Ha en go måndagskväll /Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Det är ju skönt att man kan få hjälp av läkare när det gäller att hitta sådant som man inte kan läka själv - ja du fattar vad jag menar......Ögat, prova att badda med kamomillte, eller massera småtårna (zonterapi)

Jag är lite av en häxdoktor här hemma:)Hoppas att det löser sig!

Ha att bra!

3 CATWOMAN:

skriven

stackars Daniel... både gluten och laktos, förstår så väl hur det känns inom dig. Man vill liksom hellre ta på sig de där sjukdomarna än att barnen ska ha dem... känner med dig.

Jag tackar för din kommentar och jag skrattar gott åt HockeyKommentaren. Kan förstå att du blev snopen då den var borta.

Jag kände bara att det var fel att skriva att hockeyspelare är på ett visst sätt för det lät som jag menade alla... så är det naturligtvis inte.

Inget speciellt har hänt bara det att jag och en väninna diskuterade hockey... sen att de har så feta löner och ändå inte inte alltid lever upp till dem.

Men jag förstår mig inte på sporten haha... fast det vet du redan och jag tänkte på dig då jag skrev den... hihi... nu kommer E-L att bli paff. Min man brukar säga att "jag begär inte att du ska förstå"... När sönerna spelade tyckte jag mest om då de satt utvisade eller på avbytarbänken för då slapp jag oroa mig för att de blev skadade... (du ser hur nördig jag är) egentligen är det bara att inse att jag är PUCKAD som inte kan inse tjusningen h aha...Men det är klart jag får ju höra ett och annat som gör att man reagerar ... du fattar va...

sen har du rätt i att det är mest i högre divisioner som en del får för sig att de är speciella...mer speciell än du och jag ha ha...

kramar om min goa vänp.s. du är likadan som min man... han följer alla matcher på swehockey på datorn och så tickar det till i den varje gång en sida uppdateras... herregud vad jag är tålmodig... ha ha. Om du läser att ngn i norr mosat maken med mixerna så kan det vara jag... kram

2 Ninni

skriven

Usch då, ögoninflammation?? Eller?

Ja hoppas ni får bot för det!

INte skoj att vara sjuka!

Ha det gott och krya på er!