Remiss till Växjö.

Allmänt dravel
I kväll ringde de från lasarettet i Växjö. Daniel har ju varit hos läkaren med sin trassliga mage. Vi har väntat på provsvaren i över en vecka och har börjat undra varför vi inte hört något. Proven visade konstigheter, tyvärr var inte sköterskan så insatt. Hon läste ur läkarens remiss och kunde bara utläsa att det varken var gluten eller laktos däremot fanns det tveksamheter om matsmältningen. Svårigheter i nedbrytning av fetter och att det kunde ha något med bukspottsköteln att göra??? Men det går att medicineras mot, sa hon. Nästa Onsdag ska vi dit. När jag lagt på så hade jag hundra frågor. Medicinering, typ en penicillinkur eller konstant medicinering, som med epilepsimedicin?? Hur länge har han haft detta? Är det något han burit på länge?, eller är det temporärt? Kn det inte snart bli onsdag så man får lite svar!!

Har precis beställt biljetter till fredagsmatchen. Tyvärr har de höjt biljett priset igen. Under serien gav vi 345 för tre sittplatser under playoff höjdes det och kostade 455 okey, vi svalde även det. Nu skulle det kosta 535 kronor. Jag tycker det är helt okey för de som går någongång ibland, men räknade lite snabbt ut vad vi gett denna säsong :o( Vi har inte missat en enda hemma match. Ja, jag har missat 2 (sjukdom och arbete)och Gunnar 1 men Daniel har sett alla. Lägger man sedan till borta matcherna så blir det en halv förmögenhet man lagt. Jag klagar inte (jo lite :o) Måttet var rågat för gubben, han hänger inte med. Hans intresse är väl inte som Daniels och mitt. Visst han gillar att se på hockeyn men bortamatcherna har vi tjatat oss till :o) Daniel och jag valde budget varianten, ståplatser, 220 för oss. Daniel ska ju dessutom med supporterbussen på söndag till Örebro och anordnar de några fler resor så ska han få åka med, kosta vad det kosta vill. Ska vi se alla hemma matcher i kvalserien så har vi definitivt inte råd att ha tre sittplatser :o(  Jag missunnar definitivt inte klubben pengarna. Går vi upp så lär de behövas men för vår ekonomi så får det bli budget varianter, trist!! OM vi går upp, vad kommer en biljett då att kosta...f*n att pengar skall styra allt!!

Har förresten lagt ut bilderna från matchen i måndags på bilddagboken.

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Jag håller tummarna att det inta är så farligt med sonens mage, eller att det inte krävs långvarig medicinering.När det gäller hockey så verkar det som om att "det kostar att ligga på topp" Men lite roligt måste du väl få ha i livet - är en bra mening att använda tycker jag.Ha att bra!

3 CATWOMAN:

skriven

skit i hockeyn och spara stålarna ... ha ha... vet du jag tror att du är som jag man vill ha alla svar på en gång då det gäller sonens mage. troligast är det bara ngt tillfälligt som det finns medicin mot.... hoppas det i allafall... håller tummarna för det kramendamen

5 Ninni:

skriven

Oj ja jag förstår att du har frågor - det är ju ofta så tyvärr att frågorna dyker upp som ett brev på posten så fort man lagt på luren, och det brukar ju inte va bara så enkelt att få telefontid inte!

Hoppas du får svar på dina frågor sen och att allt löser sig till det bästa för killen!

2 anette

skriven

Jag håller mina tummar o tår....!!

4 Anna

skriven

Hoppas att ni snart får svar på era frågor och att det är något som enkelt går att "fixa". Oftast är det ju så och låter värre innan man fått veta exakt vad det är.

Och det där med hockeypengarna, följ CW:s råd! ;) Nej, det vill ni ju så klart inte.

Kram!