Referat ur min synvinkel ;o)

Hockeyblogg
Vilken härlig seger!! Tingsryd är klara för kvalserien. Vann över Nyköping med 8-2 och det vill inte säga lite det :o)

Första perioden var Taifs bästa perioden denna säsong anseer jag. Rivstartade med ett tempo som helt klart håller en allsvensk klass. Första målet satte Sebastian Ellerstad 33 sekunder in i matchen. Hann ju inte ens få upp kameran. Tempot som sen följde var av rasande fart. Det dröjde in 5.50 in i perioden innan Nyköping fick ett skott på mål. Första perioden var Taifs från start till mål. 3-0 blev resultatet.

Andra perioden var lite lugnare tempo men Taif dominerade ändå. Peter Johansson var även outstanding i målet, måste kännas väldigt tryggt för spelarna att ha honom i målet. Han gjorde ett ar riktigt fin plockar med handsken. Kommer inte riktigt ihåg ifall det var i första eller andra perioden. Skit samma, bra är han och visade det även ikväll :o) Synd bara att det inte blev fler mål i andra perioden för det är ju då jag har störst chans att få bra bilder. Nästa investering får bli ett riktigt zoom objektiv, typ 75-200. Börjar verkligen lära mig att fotografera i TV. Förresten hade Peter möjlighet att syssla med lite annat än vakta kassen också...mer om det i bilddagboken imorgon ;o) 1-1 blev det i andra perioden.

I tredje perioden blev det mål, mål ja mera mål och mål det ville vi ju se *asg* Ja, herre jisses!! Trodde taket i hallen skulle lyfta när 2.651 Taifare jublade...nää nu ljög jag :/  det kanske var ett 20-tal dit resta nyköpingssupportrar..och de jublade knappast :o(  Tror dessutom det rådde en viss förvirring i Nyköpingslaget. Vid två tillfällen var de allldeles för måååånga pelare på isen. Visserligen inte under spelets gång men alla ville tydligen komma in och spela. Tyckte nästan (bara nästan) lite synd om dem. 8-2 och slutspelat för denna säsong!

Nu ska jag krypa till kojs. Orkar inte ens korrektur läsa, så hittar ni felskrivningar så bjuder jag på det :o)

Ha en god natt. Själv kommer jag sova gott!! /Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CATWOMAN:

skriven

Jag hittar inga fel utan litar på dig till 100%... önskar faktiskt att jag hade lite av ditt intresse för hockeyn...men tyvärr så har jag noll koll på detta... ha ha

Jag gillar ditt engagemang... det är faktiskt sant kram kram