Örebro nästa...

Allmänt dravel
....ja, det är inte hundra klart ännu eftersom vi inte fått bokningen bekräftad ännu. Tror inte att det är något problem för bussen verkade inte vara fullbokad. Vet ni, Daniel var inte ett dugg emot att jag skulle åka med. Han tycke det till och med skulle bli roligt ;o)

Minns sist vi var på hockey i Örebro. Samma resultat vore väldigt skönt. Hur det gick sist kan ni läsa här. Det känns lite i maggropen av att möta Örebro. De är definitivt inte dåliga och ja, de har satt käppar i hjulen på oss förr. Vore så gott ifall vi kunde spöa dem igen.

Läste ett inlägg på ett forum och drog på munnen. Den är skriven av en Taifsupporter som inte har sina rötter i Sverige. Jag begrep inte ett dyft av vad han skrivit och log för det är inte första gången. Det finns olika sätt att le och skratta. Mitt leende var hjärtligt. Senare läste jag en blogg som gjorde att det leende jag tidigare haft byttes ut mot avsky. En person hade varit in och läst samma inlägg, lagt ut det i sin blogg, skrattat och bett om en översättning till svenska!!! Jag förstår inte det roliga?? Att göra sig rolig på andras bekostnad är något jag INTE gillar. Visst, förklaringen från denne herre är väl "ja men, jag sa det med en glimt i ögat" Jag tycker ändå det är lågt, fast klart jag kanske saknar humor??

Idag får jag agera chaufför hela kvällen. Fredriks flickvän ska ha fest och halva Lessebo och Hovmantorp (mellan ålder 16-18) ska tydligen dit. Två vänder har jag redan kört idag för att de skulle rigga iordning musikanläggningen. Sen kör jag en taxitur vid 19 och en vid ca. 21. Sen lär det väl bli ett par rundor till i natt när alla ska hem (suck) Blir nog till att sova upp till Örebro i morgon.

Det sket sig med att rapportera från alla kvalmatcher. Vaknade upp idag och kom på att jag har ett arbete att gå till också :o) Jag ska nog ändå ringa och prata med Stefan. Man kanske kan hitta på något roligt till Taifs sida nu under kvalet. Vad, kan man ju spåna lite om. Bilderna från gårdagens match ligger nu på bilddagboken.

Ha en go kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Örebro som inte är alltför långt härifrån :P Skippa matchen och kom och hälsa på Bibbi ;)Kram kram

3 ninni:

skriven

Du fick en utmaning av mig på bloggen, om du vill...

2 Martina

skriven

Nämen tyckte det lät konstigt att du först inte skulle till Örebro.......

Men så kunde du väl inte låta bli, kan förstå att du är sugen på att åka:)Huha med barn som ska på fest, våndas för den dagen det händer här. Blir det inte lite väl många om halva Lessebo och Hovmantorp ska dit? Hade nog inte åkt hem alls utan spionerat hela kvällen utanför, utifall att. (skämtar)Hoppas du får åka på matchen då, håller tummarna!!!!

Själv sitter jag i Växjö Tipshall HELA dagen på fotbollscup med P98. Det ska bli kul!!Ha att bra!