Onsdag och halva veckan gjord.

Allmänt dravel
På jobbet håller vi på att förbereda årsbokslutet. Vi har brutet räkenskapsår, så 31 Mars är det nyårsafton. Undrar ifall det blir fest ;o) På onsdag nästa vecka kommer vår ordinarie mammalediga ekonomiassistent in och hjälper till. Åhh, vad jag är glad för detta. Jag har ju inte varit ekonomiassistent så länge och jag tycker det är ett jäkla sjå med bara ett månadsbokslut!!

Nu har jag bokat biljetter till de tre återstående hemma matchern. Har lagt ut lite fler bilder som jag tog från Huddingeresan på bilddagboken. Jag tycker det är så himla kul att fotografera spelet. Det är svårt att få bilderna skarpa men det är skoj när man lyckas med en och annan bild.

Ha en skön kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Ja är det inte märkligt med ekonomi. De siffror som räknas fram är aldrig de som det slutligen blir. Det ska ändras, flyttas och placeras om - vad lönt att bara hålla på:).......Så hockeyn fortsätter ett tag till då för er. Vi har lagt det "på hyllan". U13 har slutat och nu väntar vi bara på om A-laget får gå upp eller inte. Där ska det ju också divideras fram och tillbaka tydligen, och det kan ta hur lång tid som helst, säger de som vet.

3 Ninni:

skriven

Det där med räkenskaper lämnar jag gärna åt andra, ja betala räkningar då måste man ju men det är inte svårt men som i tex båtklubben så bara vägrar jag bli kassör - jag kan inte, jag vill inte... hihi sekreterare kan jag dock sträcka mig till.

2 CATWOMAN

skriven

Jag tycker det är roligt att du är så hockeyintresserad och de där bloggarna om DINA sporter tog jag bort då jag befinner mig i ett KlimakteriTillstånd ha ha... Golfbloggen var en visning av Foppas Golfbana och att du kunde bo i mitt hus för då är jag stugboende så ni får ha huset för er själva.

Hockeybloggen var ett Urspårande ha ha... jag skrev dumt om en del hockeyspelare men insåg att det var Bad Taste att göra så...Sen innehöll bloggarna mest ett svammel och klagande över Klimakteriets AvigSidor och jag blir bara låg av att jämra mig om det hela tiden. Min nya strategi är att göra det bästa av saken dvs.. uthärda... men jag kommer säkert att proppa i mig Mormonerna snart igen för det här är ingen livskvalitet för en KattKvinna.

Jag få lust att kasta ut mannen nästan dagligen och även NilsG ligger risigt till emellanåt, så vill jag inte känna mig för jag LAVVAR ju dem båda fast humöret följer inte min vilja helt enkelt.

Det är inget fel med att skriva gnällbloggar det måste man få göra ibland men själv vill jag alltid hitta en positivare sida att se på sakerna.

Hoppas nu att bokslutet går bra, ändra siffrorna så allt ser bättre ut ha ha... hälsa från CW som är en förvirrad dam men ändå har en god tanke bakom det mesta. Stor kramen till dig och heja som fan nu på nästa match...