Nytt objektiv ;o)

Allmänt dravel
I dag när gubben min kom hem sa han att han köpt en liten present till mig. Fyller jag år, eller??? Nä, det gjorde jag för inte så länge sedan?? Han ville bara vara snäll OCH gud va snäll han är!! På kartongen fattade jag först inte vad det var. Sen fattade jag...ett zoomobjekt!! 55-200 med inbyggd macro. Jag har verkligen velat ha ett, speciellt för hockeyfotograferingen. Nu är det inte många matcher kvar och jag har tänkt att jag ska spara till nästa säsong och så kommer älskade gubben hem med ett. ÄR han inte gooo ;o)


Det dumma är bara att zoomar jag för mycket finns risken för att det blir skakigt och stativ förordas. Inga problem i och för sig, för det har vi redan ett. Men hur tattigt kommer det inte att kännas att släpa med sig ett stativ och fälla upp på hockeyn *asg* Jag börjar nog på fredag utan stativ och skulle det bli kassa bilder...ja då släpar jag med mig stativet på söndag ;o)Tycker ni bilderna på objektet är bra? Fredrik och jag har nämligen gjort en liten hemma studio med tips och hjälp från Carlbom Fredde har fotograferat flera saker i "studion" bland annat bilderna på objektivet :o)

Nu ska jag kika runt lite på icke hockeyrelaterade bloggar också. Känner att jag försummat mina bloggvänner.

Ha en go torsdagskväll / Eva-Lena
Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ronja:

skriven

Jag kan också att tycka att det känns lite pinigt att släpa med sig stativet och allting. Men jag försöker tänka att det inte är jobbigt, att man inte ska skämmas eller liknande. Man måste bli ett med sin fotoutrustning! :P

3 Ninni:

skriven

<whao det var en snäll "guube" du har!

Häftigt!

2 CATWOMAN

skriven

låtsas att du är en sportjournalist och att fotografen är sjuk... så därför fotar du... he he

kram kram

4 Anna

skriven

Klart att du kan ha stativ om du behöver det! Fast jag skulle inte våga... Men jag är ju mesig. Det är inte du!!

Min nya hobby är att försöka ta kort på tåg när bommarna fälls vid järnvägsövergångarna. Håller nog på att förvandlas till en TT (TågTönt) på riktigt.

Måste bara säga att det var inte dig jag syftade på dig i min blogg tidigare i veckan. När du hade gjort om din bild hade du ju talat om det. Det var ju KUL!! Jag tror att du förstod vad jag menade.

Kram till dig!