Kameran är med över allt ;o)

Allmänt dravel
På promenaden med Tilda är den givetvis med. Det är så gott nu när sommartiden trätt i kraft och det är ljusare om kvällarna. Då kan man fortfarande fotografera lite. Fick några fina bilder på Tilda och kompisarna.Vi kom fram till en liten tjärn. Tilda gick fram och drack lite vatten. Lyckades fånga en bild när hon slickar sig om läpparna ;o)

Tilda är en mellanstor hund i rasen. Hon är en liten blandeis 25 % schäffer och 75 % labbe. Jag ser henne som stor men hennes kompisar ät betydligt större ;o)

Jämfört med dessa två och grannhunden så är hon ju liten :o)Visserligen har hon ett par kompisar i samma storlek. Här får hon en kram av en av dem.Våren är verkligen här nu. Vinterkappan och kängorna har åkt in på förvaring. Visserligen hade jag en tjocktröja på mig i kväll men det känns verkligen att våren är på väg. Det är första våren i vårt nya hus. Lite skoj att se vad som kommer upp i rabatterna. Krokusar finns det lite här och var.Med detta vårtecken önskar jag er en bra avslutning på Mars månad. I morgon får ni inte tro ett ord av vad jag skriver ;o)

/ Eva-LenaKommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Så fina hundar. Det är ju riktiga pussgurkor hela högen. Jag är ju så svag för just blöta hundnosar och skulle kunna krama sönder dem:)

Så fin och glansig päls Tilda har!Du har tur som har krokusar på G. I vår trädgård är allt så mycket senare. Snön ligger fortfarande kvar på norrsidan och inte en tillstymmelse till varken blomma eller blad än så länge.Ha att bra!