Ett år äldre...

Allmänt dravel
....känns si så där. Ähh skoja bara, känns precis igår när jag var ett år yngre :o) Fredrik har lekt väldigt mycket i photoshop. Han har lärt sig en massa saker. Han gjorde om bilden på sig själv, som jag tog på honom. Fotomodell blev det!! Len och fin hy och varken finnar eller leverprickar. Jag gav honom en bild av mig och bad honom leka med den. På två minuter fick han fram till en 20 år yngre morsa.Visst lite plastig men inte en rynka  och vita tänder :o)

Här har ni originalbilden.Usch, kände mig helt plötsligt väldigt gammal. Ända som är sig likt är glimten i ögat ;o)

Idag gjorde jag en dajmtårta. Tack, Martina för receptet.Fick också en blomma av gubben min :o)Av Mickes flickvän och mamma fick jag också en vacker blomma.Har inte träffat mamman ännu. Micke och Jennifer har inte varit ett par så jätte länge, men jag tror att Mickael är väldigt förtjust i denna tös. Vet ni varför jag tror det?? Jo, för det är nog den enda tjej som han inte gömt nere i sitt källar rum! De gjorde oss till och med sällskap vid middagsbordet. Verkar vara en trevlig tjej. Är glad för Mickes skull, det syns att han mår bra i hennes sällskap :o)

Bästa födelsedags presenten är i allafall att vi åker till Nyköping på hockey imorgon.

Ha en skön fredagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CATWOMAN:

skriven

JA MÅ DU LEVA... GRATTIS DAMEN du e´lika snygg som en 20-årig fråsch Läckerpudding... hihi...krma på dig och hoppas du fått både tårta och paket...tralalala....

3 Lison:

skriven

Grattis!

5 Ronja:

skriven

Grattis! Glömde bort att skriva det igår, så det får bli lite i efterskott. :)

7 Marie:

skriven

Förlåt men jag har helt missat din födelsedag. Har av olika anledningar hållt mig hos mig själv och inte precis varit hos någon annan.Grattis i efterskott!

Marie

2 Anne

skriven

Alltså jag måste helt ärligt säga att du är vackrast när du är 40+

Jag är stolt över att ha en sån vacker syster.

Än en gång GRATTIS på födelsedagen.

Jag älskar dig

4 Martina

skriven

Näääää, vad den första tanken som slog mig när jag såg ditt första foto:) Jag har ju inte träffat dig i verkliga livet, så första fotot fick mig att reagera.Men jag har hört eller läst någonstans att rynkor runt ögonen visar att man har levt och har skrattat under sitt liv - så vill jag ha levt när jag blir äldre, ja ännu äldre:)Sedan är ju tårtan bara för fin att ätas upp - skar ni i den fina? Kan inte tänka mig att jag ska ha bidragit till något där?? Är det dajmen i mellan då eller? :):)Just nu är du säkert på väg till Hockey och jag antar att du firar lite under matchen också:)Ha att bra!

6 Anna

skriven

GRATTIS!!

Jag skulle behöva phtoshopa mig lite... Men ärligt talat talat tycker jag att du är snyggast på den "riktiga" bilden utan photoshop!