Bytt klubba.....

Allmänt dravel


.....från hockeyklubb till golfklubban. I dag har jag spelat min första golfrunda. Vädret var kanon. Nästan 10 grader varmt när solen tittade fram och den var framme nästan hela dagen :o) Självklart var kameran med. Tur var väl det för jag pallade 11 hål och sen ägnade jag resten av rundan åt fotografering.Vattnet ser inte så nice ut. Att hitta bollen jag slog däri kändes lönlöst. Annars så spelade jag inte bort några bollar :o) Tog en bild rakt in i solen med slutartid 1/4000. Blev en rätt läcker bild tycker jag.Det finns eländiga ställen att hamna med bollen. Mia lyckades hamna mellan två stenar i skogen. Däremot klara hon att
ta sig ut med bravur :o)Vildsvinen hade gått hårt åt banan. På 13:de faireway hade de bökat upp stora ytor. Blir jobbigt att iordning ställa. Jag gick runt och runt och välte tillbaka tuvor. Ja, inte alla för då hade jag varit kvar där än ;o)Gunnar förbereder puttningen. Vid det här laget hade jag slutat spela. Inte för att det gick sååå dåligt. Jag hade många fina slag men jag lessna och ägnade mig åt fotografering istället.Vet inte riktigt varför jag var så glad på denna bild. Mia tyckte absolut att även jag skulle fångas på bild. I bakgrunden står Gunnar och förbereder ännu ett utslag.Ute på Emmaboda golfklubb härbärgerar många canadagäss. De har satt upp en hel massa låtsas uvar men vad hjälper det?? Nu kar de ju lärt sig att de inte är ett dugg farliga.På nians hål växer två helt enorma ekar. Därför är det inte helt enkelt at hamna till vänster för att göra inspelet. Gunnar lyckades givetvis att lägga sig där. Ni ser bollen i framkant. Han slog bollen rätt in i grenverket vid inspelet och förlorade därmed ett slag. Kan ju säga som så att han inte gillar träden lika mycket som fotografen ;o)


Det var en riktigt skön dag. Känner mig lite små trött nu. Inte så konstigt efter en promenad på ca. 1 mil. Nu ska jag fixa lite inför morgon dagen. Tänkte bre lite mackor och ha med mig på resan i morgon. Är ju urusel på att käka frukost och minns att jag sist blev hungrig efter ett par timmar i bussen.

Ha en fortsatt go lördagskväll / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Det där med golf är inte min grej! Jag är en sådan person som inte alls förstår det där med att putta hit och dit, prat om klubba och ha speciella kläder. Jag tänker alltid på "Den ofrivillige golfaren" med Lasse Åberg, men du såg ju inte alls ut som honom:)Fina bilder du tar!Jag skulle ALDRIG erkänna att jag hade fått ner bollen i vattnet - du skulle kunna ljuga, eller inte berätta hela sanningen.......Ha det bra imorgon på väg och under hockeymatchen.

3 CATWOMAN:

skriven

det ser ut som en härlig dag minsann... jag tycker du ska spela på mn golfbaba här hemma...FOPPAS BANA.. då kan jag vara din caddie... inte alla som har en KattDam som klubbärare... ha ha

Kram på dig

5 Johanna:

skriven

Hejsan Eva-Lena! Det är en trevlig golfbana den där. Väldigt vackert...

Får passa på å tacka för det fina resereportaget på taifs hemsida.

2 Anna

skriven

Klart att du ser glad ut med det där vårvädret! Vi har haft samma väder ungefär, men med halvmeter snö :(

Tack för att jag fick se en ek- mitt favoritträd som jag saknar här uppe.

4 Ninni

skriven

Vilka finfina bilder!! De med lilla bron och vattnet samt den in i solen var underbara!