Bildern raderade!!!

Hockeyblogg
Fredde skulle ut och fotografera solnedgången. Han la in bilderna på min dator, trodde han, sen tömde han kameran!! Inga bilder hade blivit sparade...som tur var så la jag in bilderna som var tagna fram till matchslutet på Gunnar dator som jag hade med mig på resan. Däremot losa jag alla bilderna jag tog på Dinners i Ödeshög, på vägen hem :o(

Jag har redigerat bilderna och lyckades exponera upp bilderna lite. Kvalitetn blir visserligen försämrad men en del bilder blev okey. Just nu håller de på att laddas ner i bilddagboken. Fredrik har lärt mig hur jag kan lägga ut alla bilderna samtidigt. Förut så la jag ut för bild och det tog en jäkla tid. Micke kom upp fly förbannad och undrade ifall jag laddade ner bilder. Ja, det gör jag. Fan!! Jag förlorade blablabla bara för det, sa han. Nää, han sa inte blablabla men han sa något jag inte begrep, mer än att det har något med CS att göra.

Nu verkar det vara klart. Ska kolla ifall det funkade..........FAN!!!!!!!!!!!! Var är bilderna??? Inte inlagda i allafall!!! Okey, under kvällen kommer de förhoppningsvis in!!

Ha en bra kväll. I morgon är det hockey igen :o)
/Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ja det är rena mardrömmen när bilderna är borta!

Hoppas att det bara var solnedgången som försvann, för den kommer ju förhoppningsvis tillbaka fler gånger:)

Vi har också problem ibland när nätet går tungt och ungarna spelar just CS, eller WOW - då får vi höra ett och annat att de minsann har förlorat på grund av oss.

2 Anna

skriven

Den kära tekniken... Den är bra att ha när det fungerar...