Är alldeles salig :o)

Hockeyblogg
Taif vann med 2-1 och plockade hem 3 pinnar. Valbo var definitivt inte så dåliga som jag trodde?? Jag såg ju visserligen matchen i Valbo på webben men då reagerade jag mest på att Taif inte spelade på topp. Valbo har ju inte tagit en poäng och jag trodde vi skulle vinna med stora siffror. Ack, vad jag bedrog mig. Riktigt glad att vi vann!!

Ännu gladare är jag för det nya objektivet. Vilka bilder trots stort avstånd. Jag brukar ta mellan 200-400 bilder från en match och cirka ett 30-tal är jag nöjd med. Ikväll tog jag 318 bilder och 300 är jag nöjd med. Undrar hur i jösse namn jag ska kunna välja ut bilderna i morgon till bilddagboken?? Här kommer ett litet axplock. I tredje perioden satt jag längst bak på sittplatserna. Rad 11, tack Kent för sittplatsen du gav mig :o) Jag zoomade in klacken. Kolla!!!


Helt otroligt, hade inte varit möjligt med 18-55 objektivet. Ser ni Johanna i framkant :o) Hon sjöng nationalsången innan matchstart. Det gjorde hon mycket bra!! Nästa bild är på kvällens räddare. Utan honom hade vi åkt på stryk i dag.Jag som försökt fostra ungarna att det är fult att spotta ;o) Visst var det en häftig bild?? Nästa bild visar lite av lagets slutspelsmustascher. Taget efter 1-0 målet.Fler slutspelsmustascher kommer i bilddagboken under morgondagen. Då lite mer närbilder. Åhhh, vad jag gillar att fotografera!!  :o) Nu till kvällens sista bld. Varje gång jag hör att Claesson ska dömma får jag hjärtsnurp. Fattar inte riktigt varför????Nu fattar jag varför!!! Han sover och varje gång han vaknar blåser han i pipan. Inte undra på att man våndas när karl ska dömma!! ;o)

Med denna bild önskar jag er alla en god natt / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ninni:

skriven

Vilka jättefina bilder det blev. Spottarbilden var ju sån tajming! Jättekul!!!

3 Anna:

skriven

Fast det var hockeybilder ;) var de fantastiska! Tänk att kunna ta såna detaljerade bilder på så långt avstånd! Det är inte utan att jag är lite avundsjuk.

2 Anonym

skriven

Jamen vad roligt att ni gick och vann!!

Vilka bra bilder du kan ta nu, det måste ju kännas hur roligt som helst att komma så nära fast det är så långt borta!!!!Jag trodde att du fick hjärtsnurp för att domaren var snygg..........Är din kamera tung att hålla nu när du har ett bättre objektiv? Ser du ut som fågelskådarna på Ölands södra udde med sina värsting kameras? Jag är allt lite avundsjuk.Ha att bra!