Vilken helg ;o)

Allmänt dravel
Mud Nationals i Anderstorp har stått på programmet. Jag som inte kan påstå att jag är något motorfreek har haft det jätte trevlig. Blev lite biten faktiskt ;o) Härligt gäng grabbar...för det är faktiskt mest grabbar som kör. En tjej var med och henne höll jag tummarna för. Hon, hennes man och barn är en riktig motorförar familj. Vädret kunde inte varit bättre solen sken och hett som helv... Detta var lite för varmt för övrig publik så rent publik mässigt så var det en katastrof men de som var där fick en underhållande helg.

Eftersom jag sattes som sekreterare på blev det inte taget några actionbilder. De får Fredrik bjuda på. Jag passade på att ta lite porträttbilder mellan heaten. Till en början var jag helt lost...tacka speakern får jag göra för att skriva in rätt vinnare. Men hallå det är inte på konstigt. De kör i lera och nummer skyltarna är så leriga när de kommer i mål så det är ju omöjligt att se, tacka vet jag hockey, där der man i allafall på numret på målgöraren ;o)
 
Jag börjar med att lägga upp lite av Fredriks bilder. Han njöt denna helg. Samtidigt som Mud Nationals kördes på Anderstorp så kördes det motorcykel tävling på stora banan. Fredrik, som lyckas få vänner var han än befinner sig, kom i samspråk med en äldre herre som frågade honom ifall han ville hänga med bort till dem och fotografera honom när han kör sin motorcykel. Fredde blev överlycklig. Han fick fotografera med en mäktigare kamera än vår, dessutom med ett 400mm objektiv. Gubben (i min egen ålder;o) berömde honom för de fina bilderna han tog och lovade att skicka över några. Han var dessutom en duktig fotograf själv och sa att han samtidigt skulle skriva ner lite tips till Fredde bla. hur man fotograferar i RAW-format och fotoredigering.


Fredik gick även runt bland motorcyklarna och fotograferade.

Här kommer hans actionbilder från "Mud Nationals"Bak på denna bilden så ser ni mig tillsammans med speakern. Jag står och håller i matchprotokollet. Ni ska inte tro att vi blev förskonade från stänk. Speciellt när de vände varvet och förarna kom nedkörandes i denna vattenpöl.

Jag tyckte det var skoj med lite porträttbilder på dessa män som fick bli småpojkar igen över en helg. Inga förmanande mammor, utan det var helt okey att skita ner sig ;o)Denna gosse hade kommit ända från danmark för att leka. Han slog våra svenska gossar i singelklassen.

Här har ni speakern. Han och jag tampades tillsammans med att kolla i vilken ordning förarna kom i mål. Det var inte det lättaste med tanke på att nummerskyltarna var dränkta i leva.Här har ni min lillebror. Det var skojigt att träffa honom. Hans hund var också med. Bob, den stora lufsen charmade alla. Han lullade runt mycket hemtamt bland förare och publik.Det var en riktigt varm dag och han var i stort behov att svalka av sig. Mellan två heat passade han på att gå ner i pölen som hade blivit ett riktig lervälling efter alla åkarna.Fredrik blev också fotograf åt "Monster Energi" som var med och sponrade. Han fick både T-shirt, nyckelband, CD-skiva och en jäkla massa annat. Dessutom fick han latja med deras hojar. Den lille fyrhjulingen lärde han sig bemästa på bakhjulen.


Innan vi skulle åka hem fick han prova den STORA maskinen. Där var det inget bakhjulsåkande. En 1000 kubikare med turbomotor, så det gällde att vara varsam med gasreglaget ;o)Deras Hummer blev dock hans ögonsten.Ja, som sagt det var en trevlig helg, speciellt för Fredrik ;o) men även jag fann ett nöje i det och skulle kunna besöka fler MUD-tävlingar.

En arbetsvecka kvar innan semestern ;o)
Ha en go dag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Alltså vilken helg för Fredde och tänk att han kunde vara en helg utan Matilda. Men var höll Eddie hus då, var han inte med?

Hade verkligen varit kul att vara där tillsammans med er. Jag vet inte ens hur länge sen det var som du, jag och Ted var tillsammans, har vi någonsin varit det :(

Kramar om er alla även den lille pizzaätaren som stannade hemma ;)

3 Martina:

skriven

Så brukar man säga till barnen att de inte ska skita ner sig och får se dessa bilder på leriga killar:) Kunde inte annat än att skratta när jag såg bilden på en kille med ansiktet fullt med lera.Ser ju ut som om ni hade en rolig helg med motorljud och lervälling.

Hur många cyklar och åkdon försvann egentligen i djupet av leran?:)Ha att bra!

5 stina:

skriven

Gudars vad skitiga de blev som körde ;o

härliga bilder!

2 CW

skriven

fina lerbilder ha ha...jag visade min man bilderna och sa detta är en dam som gillar SPORT...JIPPI!!!

Ni verkar ha haft en härlig dag ... sånt lever man länge på...själv sitter jag och svettas i skuggan fast jag njuter samtidigt av värmen men jag kan inte sitta i solen för då står jag inte ut...bara att konstatera JAG ÄR EN TÖNT!

KRAM

4 Anna

skriven

OJOJ!! Inget för mig som avskyr att vara smutsig ;D Men säkert kul för andra.